Nádasd

Kert készül a templom mellé Nádasdon

Impozáns kert épül a nádasdi evangélikus templomnál. Futónövények, virágok adnak majd árnyékot, és padokat is kihelyeznek. Az őszi becsengetésre elkészülhet a tér.

Gyülekezeti nap és táborzáró alkalom Nádasdon

Nádasd – Gyülekezeti napunk idén egyben a hittantábor záró alkalma is volt. Minden bizonnyal ennek is köszönhető, hogy szép számmal, megközelítőleg százötvenen voltunk együtt kicsik és nagyok.

NŐ az ESÉLY projekt Nádasdon

A megszokotthoz képest jóval korábban benépesült pénteken a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ udvara – majd épülete. Kicsi és még kisebb nádasdi babák kísérték el édesanyjukat egy ez idáig szokatlan programra.

Nem csak közösséget, lelket is épít segítőivel a modern nádasdi lelkész asszony

Nádasd – A Vaol.hu felkereste a nádasdi evangélikus lelkészt, Kőrösi Krisztinát, és a céljairól, korábbi sikerekről és nehézségekről kérdezte.

Emlékművet avattak a nádasdi evangélikusok

Nádasd – A reformáció 500. jubileumi évének állítottak emlékművet az evangélikus templom kertjében, 2017. október 28-án.

Reformációi emlékfát ültettek Nádasdon

Nádasd – A hittanos gyerekekkel és fiatalokkal együtt ültette el a reformáció jubileuma alkalmából a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület által a nádasdi gyülekezetnek ajándékozott emlékfát Szemerei János püspök és Mészáros Tamás egyházkerületi felügyelő 2017. július 3-án.

Reményőrség – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

„Munkánkban mellénk szegődik az Isten” – Hálaadás Nádasdon

Nádasd – Nemcsak hatvanéves templomát sikerült az idén felújítania a nádasdi gyülekezetnek, hanem a meglévő melléképület átalakításával kézműves műhelyt is létrehoztak, a közösség és a kistelepülés életének gazdagítására. Az elvégzett munkákért 2015. június 13-án, szombaton délután istentisztelet keretében adtak hálát.

Tündérkertet avattak Nádasdon

Nádasd – A nádasdi evangélikusok Tündérkertet avattak vasárnap az egyházközség kertjében. Az őshonos gyümölcsfák Kovács Gyula pórszombati erdész jóvoltából kerültek a kertbe, ahol mintegy 40 őshonos gyümölcsfát ültettek el a nádasdi közösség tagjai.

Öt VW Transporter kisbuszt nyert a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ

Nádasd – A falugondnoki szolgálatot ellátó egyesületeket támogató Nemzeti Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán öt VW Transporter kisbuszt nyert a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ – számolt be az evangelikus.hu-nak Kőrösi Krisztina lelkész.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Nádasd csatornájára