Kőrösi Krisztina

Vasárnapi ige: Mérlegre tett kérdéseink

2020-ban minden héten honlapunkon is közzétesszük a Napi ige – lelki útravaló az év minden napjára című kötet vasárnapra írt elmélkedését. Adjon öt percet magának, hogy minden napja barátságosabb és teljesebb legyen!

Kert készül a templom mellé Nádasdon

Impozáns kert épül a nádasdi evangélikus templomnál. Futónövények, virágok adnak majd árnyékot, és padokat is kihelyeznek. Az őszi becsengetésre elkészülhet a tér.

A lávalámpa titka

„Akkor szárnyalhatunk igazán, ha előbb a fény forrásánál kellőképpen felmelegedtünk” – fogalmaz adventi gondolataiban Kőrösi Krisztina, a Nádasdi Evangélikus Egyházközség lelkésze, a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ intézményvezetője.

Nem csak közösséget, lelket is épít segítőivel a modern nádasdi lelkész asszony

Nádasd – A Vaol.hu felkereste a nádasdi evangélikus lelkészt, Kőrösi Krisztinát, és a céljairól, korábbi sikerekről és nehézségekről kérdezte.

Böjti imádság – Atyám, bocsáss meg nekünk, mert nem tudjuk, mit cselekszünk!

Böjt 2017 – „Maga a békesség Ura adjon nektek mindig minden körülmények között békességet. Az Úr legyen mindnyájatokkal!” (2Thessz 3,16) Az evangelikus.hu böjti sorozatában Kőrösi Krisztinának, a Nádasdi Evangélikus Egyházközség lelkészének az imádságát olvashatja.

Böjti imádság – Alkalmasságomért

Böjt 2017 – „Hallgasd meg, Uram, imádságomat, jusson el hozzád kiáltásom!” (Zsolt 102,2.) Böjt idején külön súlyt nyer az imádság. Az evangelikus.hu böjti sorozatában Kőrösi Krisztinának, a Nádasdi Evangélikus Egyházközség lelkészének az imádságát olvashatja.

Böjti imádság – A körülöttem lévő világ megbecsüléséért

Böjt 2017 – „Hallgasd meg, Uram, imádságomat, jusson el hozzád kiáltásom!” (Zsolt 102,2). Böjt idején külön súlyt nyer az imádság. Az evangelikus.hu böjti sorozatában Kőrösi Krisztina, a Nádasdi Evangélikus Egyházközség lelkészének imádságát olvashatja.

Öt VW Transporter kisbuszt nyert a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ

Nádasd – A falugondnoki szolgálatot ellátó egyesületeket támogató Nemzeti Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán öt VW Transporter kisbuszt nyert a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ – számolt be az evangelikus.hu-nak Kőrösi Krisztina lelkész.

Vágják, hogy mi az igazi edzés: Küzdősportolók aprítottak fát a rászorulóknak

Nádasd – Szombathely – Önvédelmi- és erőfejlesztő edzésekre járnak. Erejüket azonban máshogy is szerették volna kamatoztatni, szerettek volna valamilyen módon segíteni. A Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ közvetítésével időseknek aprították a fát a sportolók. Szöveg és fotó: Kőrösi Krisztina, forrás: Vas Népe
Feliratkozás RSS - Kőrösi Krisztina csatornájára