Omega

Omega és Gospel Sasok újra a színpadon

Kiskőrös – A negyedik adventi gyertya meggyújtásának alkalmával lépett színpadra a kiskőrösi evangélikus templomban az Omega együttes, akiket ismét a kiskőrösi Gospel Sasok kórus kísért Lupták György esperes vezetésével.

Omega Oratórium – templomban szólt a Petróleumlámpa

Orosháza – Két órán át szóltak az Omega klasszikusok, melyeken generációk nőttek fel. A legendás zenészek azonban nem csak szórakoztattak, hanem üzentek a jövő generációjának. Az Omega Oratórium turné zárókoncertjét tartották Orosházán április 9-én, az evangélikus templomban, közel 700 néző előtt. A sikerhez hozzájárultak a kiskőrösi evangélikus Gospel Sasok is.

Továbbra is szól a rock – Omega Oratórium az orosházi templomban

Orosháza – Az Omega együttes továbbra sem áll meg, még új albummal is készülnek Testamentum címmel. Az orosházi evangélikus templom falai közé hozzák a híres Omega Oratórium produkciójukat, mely bejárta Európát, és a világ több országában is látható volt.

Szárnyalnak a kiskőrösi Gospel Sasok

Kiskőrös – Budapest – Pozsony – Felcsút – Acsa – „Atyám, ugorj át!” – kiált oda nekem Ciki, alias Debreczeni Ferenc, az Omega zenekar dobosa. Én meg az ugrálás, morfondírozom magamban, hisz a felcsúti Pancho Aréna két széksorán kell átvergődnöm, hogy a hatalmas színpad elejére eljussak. De jönnek Kóbor is és közös erővel felsegítenek, hogy hiánytalanul mind felsorakozhassunk a meghajláshoz. No de hogy kerül ide egy evangélikus lelkész?

Szabadságkoncert: Hatalmas tömeg előtt énekeltek a Gospel Sasok

Budapest – Két legendás zenekar, az Omega és a német Scorpions adott sikeres koncertet hétfő este a fővárosi Hősök terén. A rendszerváltoztatás 25. évfordulójára szervezett Szabadságkoncert című eseményen hatalmas tömeg előtt játszott a két csapat. Az Omega vokálját a kiskőrösi Gospel Sasok és a mezőtúri református kórus tagjai adták.

Szabadságkoncert: A kiskőrösi evangélikus Gospel Sasok és a mezőtúri református kórus tagjai lesznek az Omega együttes vokálja

Budapest – Koncerttel, valamint kiállítással emlékezik a Terror Háza Múzeum a 25 évvel ezelőtti rendszerváltoztatásra. A kiállítás a vasfüggöny lebontását és a páneurópai pikniket idézi meg, amikor a Magyarországra érkező keletnémet polgárok előtt magyarok nyitották meg az utat a szabadságba, Ausztria felé. Hétfő este a Hősök terén – a Terror Háza Múzeumot működtető közalapítvány szervezésében – ingyenes Szabadságkoncertet ad a Scorpions és az Omega. Ez utóbbi együttes vokálja a kiskőrösi evangélikus Gospel Sasok és a mezőtúri református kórus tagjai lesznek – tudta meg szerkesztőségünk Lupták György evangélikus lelkésztől. Az alábbiakban a koncertről megjelent cikkeket gyűjtöttük össze.

Koncert a mennyben – Kiskőrösön

Kiskőrös – 2014. április 12-én, szombaton este a kiskőrösi evangélikus templomban az Omega együttes Oratórium koncertjét láthatták az egybegyűltek. Forrás: Evangélikus Élet

Az Omega adott koncertet a hűség napján Sopronban

Sopron – Az evangélikus templomban adott koncertet az Omega együttes 2013.december 14-én – tudta meg szerkesztőségünk. Forrás: sopron.network.hu, kulturaonline.hu, kisalfold.hu. Szöveg: evangelikus.hu
Feliratkozás RSS - Omega csatornájára