Isó Zoltán

A feltámadás hirdetésével zárult Veszprémben az ökumenikus imahét

Veszprém – Tizenhat égő gyertyát helyeztek el az oltár előtt 2017. január 22-én, az ökumenikus imanyolcad záróalkalmán a veszprémi Szent Mihály-bazilikában. A jelenlévő lelkészek és egyházi vezetők imádságban emlékeztek az olaszországi Veronánál történt buszbaleset áldozataira, és könyörögtek a gyászoló családokért, barátokért és iskolatársakért.

Pro Meritis-díjat kapott Isó Dorottya és Isó Zoltán

Veszprém – Egyházi és világi vezetők, valamint az evangélikus gyülekezet hálaadó ünnepi istentiszteleten köszöntötte a lelkészeket, Isó Dorottyát és Isó Zoltánt, akik huszonöt éve szolgálnak Veszprémben.

Megtartották a betegek világnapját a veszprémi kórházban

Veszprém – Nemcsak az életerős ember, de a szenvedő is kedves Krisztusnak – mondta Márfi Gyula érsek a betegek világnapján tartott szentmisén és ökumenikus imán a veszprémi kórházban. Az alkalmon Steinbach József református püspök és Isó Zoltán evangélikus lelkész is imádkoztak a betegekért és áldást adtak.

Illatos advent – Isó Zoltán az adventi koszorú eredetéről beszélt a gyertyagyújtáskor

Veszprém – Brányi Mária alpolgármester Vajda Gáborral, a IV. Károly cserkészcsapat vezetőjével közösen meggyújtotta a Szentháromság téren felállított adventi koszorú harmadik gyertyáját az elmúlt hétvégén. Forrás: vehir.hu
Feliratkozás RSS - Isó Zoltán csatornájára