Petőcz András

Bach közelében: Digitális könyvként is olvasható a sorozat

Budapest – Az evangelikus.hu Johann Sebastian Bach 330. születésnapja alkalmából költőket, írókat, püspököket, zenészeket kérdezett, hogy mit jelent számukra Bach zenéje. A sorozat írásai digitális könyv formában is olvashatóak.

Petőcz Andrással ünnepelték a költészet napját Kelenföldön

Budapest – József Attila születésnapján a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett József Attila-díjas író, költő Petőcz András volt az Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány és a Kelenföldi Evangélikus Egyházközség vendége.

Bach közelében: Petőcz András vallomása

Bach közelében – 1685. március 21-én, született Johann Sebastian Bach. Mit jelent ma a 330 éves zeneszerző munkássága? A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett József Attila-díjas író, költő lírával válaszolt.

Petőcz András: Különös bárány

Budapest – Alábbiakban Petőcz András, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett József Attila-díjas költő, író Különös bárány című versét tesszük közzé. Szöveg: Petőcz András, Kísérőszöveg és fotó: Galambos Ádám

Költészet napja – beszélgetés Petőcz Andrással

Budapest – 1964 óta – idén ötven éve –, hogy a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük. Ebből az alkalomból kérdeztük Petőcz Andrást, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett József Attila-díjas költőt, írót, hogy mit gondol a líráról. Szöveg: Galambos Ádám, fotó: Stekovics Gáspár

Petőcz András: Megölelt az Isten

Petőcz András József-Attila-díjas írót, költőt a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetették. Alábbiakban a művész nem csak karácsonyi gondolatait tesszük közzé. Szöveg: Petőcz András; kép: Kalmár János: Ajándék, 2013.
Feliratkozás RSS - Petőcz András csatornájára