könyvtáros

Amire a keresőnek szüksége van – Tegzes Béla könyvtáros a megtapasztalt ökumenéről

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végzőket szólaltatjuk meg indíttatásukról, feladataikról, céljaikról. Tegzes Béla római katolikus teológiát tanult, majd a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola könyvtárában dolgozott. Egy éve az Evangélikus Hittudományi Egyetem könyvtárának munkatársa. Ökumenéről és elhivatottságról is beszélgettünk vele.

Az Év Fiatal Könyvtárosa díj különdíját kapta Mészáros Kornélia

Miskolc – A Magyar Könyvtárosok Egyesülete 49. vándorgyűlésén Mészáros Kornélia, az Evangélikus Hittudományi Egyetem Könyvtárának vezetője az MKE Informatikai és Könyvtári Szövetségtől az Év Fiatal Könyvtárosa díj különdíját kapta.

Szakmai napot tartottak az evangélikus iskolai könyvtárosok – Könyvtárhasználati bemutató óra is volt

Budapest – A Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola könyvtárában került megrendezésre 2015. január 28-án az evangélikus iskolai könyvtáros tanárok szakmai napja.

Evangélikus iskolai könyvtárostanárok szakmai napját tartották – Könyvtárhasználati bemutató óra volt

Budapest – A Budapest-Fasori Gimnázium könyvtárában került megrendezésre 2014. március 29-én az evangélikus iskolai könyvtárostanárok szakmai napja. Szöveg: Balogh Kriszta

Szakmai napot tartottak evangélikus iskolai könyvtárosok számára

Budapest – Budapesten a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának épületében került megrendezésre 2014. január 28-án az evangélikus iskolai könyvtárostanárok szakmai napja. Szöveg: Balogh Kriszta
Feliratkozás RSS - könyvtáros csatornájára