egyházi napok

Európai egyházi napokat terveznek a keresztények

Fulda – Több mint húsz ország keresztényei szeretnének közösen európai egyházi napot szervezni. A válság időszakában megrendezésre kerülő találkozóval „keresztényekként szeretnénk Európa egységéért és Európa felelősségéért szót emelni” – írták a Fuldában nyilvánosságra hozott, a Német Protestáns Egyházi Napokat lezáró dokumentumban.

Felhívás a Kirchentagon való részvételre

Stuttgart – 2015. június 3-7. között Stuttgartban kerül megrendezésre az idei Kirchentag. Magyar résztvevők is jelentkezhetnek még március 15-ig a www.kirchentag.de honlapon keresztül.

2015-ben Stuttgartban lesz a Kirchentag – Magyar résztvevőket is várnak!

Budapest – Stuttgart – 2015-ben Stuttgart lesz a házigazdája június 3. és 7. között a Németországi Protestáns Egyházi Napoknak (Kirchentag), ahová magyar fellépőket és résztvevőket is várnak. Nálunk elolvashatják a részvételi feltételeket.

Megvan a következő, 2015-ös Kirchentag igéje

Stuttgart – 2015. június 3. és 7. között a németországi Stuttgartban kerül megrendezésre a következő német protestáns egyházi napok programsorozat (Kirchentag), amelyhez kiválasztották a 90. Zsoltár 12. versét mottóul.„Hogy bölcsek legyünk – Damit wir klug werden – így szól németül az ige. Forrás: kirchentag.de
Feliratkozás RSS - egyházi napok csatornájára