adás

A Föld Sója Találkozó nyitó istentisztelete a Duna Tévében

Budapest – Megtekinthető a Föld Sója Találkozó nyitó istentisztelete a nava.hu oldalán, az MTVA munkatársainak feldolgozásában. Az adás 2016. július 17-én volt látható a tévében.

Napi 24 órában szól a Kontakt Rádió – Evangélikus tartalmak is hallhatóak a 87,6 MHz hullámhosszon

Budapest – A Forrás Média Stúdió elindította a Kontakt Rádió 24 órás vallási-kulturális műsorát. A kereszténység alapvető tanításait és életvezetési tanácsait bemutató beszélgető kulturális- és irodalmi magazinok, gyermek- és családi műsorok, zenei válogatások, Bibliatanulmányok, igehirdetések, liturgikus istentiszteletek, valamint széleskörű egyházi hírek és programajánlók hallhatók az új vallási médiában.

Lélekhangoló: a Magyar Evangélikus Rádiómisszió műsora

Hétről hétre újabb erőt adó, bátorító, hitre hangoló beszélgetés, keresztyén könnyűzenével tarkítva. Célja: épülés egymás hite, bizonyságtétele által, kapcsolódási pont a nem hívőkhöz, gondolatébresztés gyülekezeti alkalmakon, kisközösségekben, lelki töltekezés közösségbe el nem jutók számára, nem hívő barátok, ismerősök Istenhez hívogatása, evangéliumi segédanyag, illusztráció.

Világ-Nézet – Kereszt és toll: Az újságírásról, a házasság hetéről és a Lunacek-jelentésről, valamint az ügynökkérdésről beszélgettek

Budapest – A Duna Televízió műsorán hétről hétre, vasárnap délelőttönként jelentkezik a Világ-Nézet című adás. A legutóbbi, 2014. február másodikán vetített, Kereszt és toll című epizódban újságírók beszélgettek. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Feliratkozás RSS - adás csatornájára