evangelikus.hu

Evangélikus applikáció készült! – Frissítve bannerekkel!

Budapest – Az idei 1%-os kampány keretében elkészült az Evangélikus.hu nevű applikáció, amely már most tesztüzemmódban elérhető a Google Play áruházban Android készülékekre.

Evangélikus Instagram-profil indult

Budapest – Mától már az Instagramon is követni lehet a Magyarországi Evangélikus Egyház információit. Ide olyan képeket rakunk majd fel, amelyeket valamiért különlegesnek ítél szerkesztőségünk. Érdemes lesz tehát nyomon követni.

Hírlevél az evangelikus.hu szerkesztőitől

Budapest – Az evangelikus.hu híreiből napi rendszerességgel továbbra is össze fogunk állítani egy hírcsokrot. Ezt a hírlevelet azonban nem csak a fratrernetes listákra fogjuk kiküldeni, hanem lehetőségük lesz ezentúl igényelniük is azoknak, akik nem tagjai ezen evangélikus listáknak.

Kérdőív az evangelikus.hu honlapról és az Evangélikus Élet hetilapról

Budapest – Megérett az idő internetes felületünk, a www.evangelikus.hu és hetilapunk, az Evangélikus Élet megújítására. Ebben számítunk segítségére. A megújítás során szükségünk van az Ön véleményére, ha rendszeres olvasója a honlapnak és az újságnak, de akkor is fontos az Ön véleménye, ha nem olvassa rendszeresen az evangélikus kommunikációs felületeinket.

Nyári ügyelet az evangelikus.hu szerkesztőségében

Az evangelikus.hu szerkesztősége 2014. augusztus eseje és huszonnegyedike között, nyári szabadságolás miatt, hétköznapokon ügyeletet tart.

Megújult az evangelikus.hu!

Budapest – Az elmúlt két év tapasztalataiból valamint az év elején készített felmérésünkből merítve, alkalmazkodva olvasóink kéréseihez, javaslataihoz, olvasói szokásaihoz, megújítottuk az evangelikus.hu honlap felületét. Szöveg: evangelikus.hu

Visszatekintés honlapunk 2013-as interjúira

2013-ban az evangelikus.hu hírportálon több mint kettőszáz interjú jelent meg. Ezek többsége az evangélikussággal, egyházi- és társadalmi kérdésekkel foglalkozott. Szó volt az evangélikus identitásról, a népszámlálási adatokról ugyanúgy, mint az imádság erejéről vagy intézményeink kérdéseiről. Most ezek közül teszünk közzé egy szubjektív válogatást. Az interjúk a képre kattintva olvashatók. Szöveg: Galambos Ádám

ARS SACRA FESZTIVÁL 2013: Összefoglaló anyagainkból

Budapest – 2013. szeptember 14–22. között rendezték meg azt az országos programsorozatot, mely a művészet és egyház kapcsolatára fókuszál. Az Ars Sacra Fesztivál országos rendezvénysorozathoz múzeumok, templomok, koncerttermek és művelődési házak is csatlakoztak. Honlapunk ezzel kapcsolatos anyagait ez alatt a gyűjtő link alatt találják.

Apró változást eszközöltünk az evangelikus.hu oldalán

Budapest – Olvasói igényeknek engedve, átalakítottuk korábbi Friss rovatunkat, amelyben eddig minden friss hírünket egy nagy gyűjteményben összegeztük. A jövőben azonban a További friss anyagaink új címet viselő és a nyitó oldalunkon is megtalálható gyűjteménybe csak azok a hírek kerülnek majd fel, amelyek nem az Aktuális rovat anyagai, hanem minden más egyéb rovatunké. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Újságíró gyakornokot keres az evangelikus.hu!

Szerkesztőségünk szívesen együtt dolgozna egy jól terhelhető gyakornokkal, aki rendelkezik alapismeretekkel az újságírás és a teológia területén. Kommunikáció szakra, újságíróiskolába vagy teológiára járó egyén jelentkezését várjuk, akinek szüksége lenne gyakorlatra, referenciára további tanulmányaihoz, munkájához.

Oldalak

Feliratkozás RSS - evangelikus.hu csatornájára