Hegedűs Attila

Bezzeg régen jobb volt? – Emlékezz pontosabban a múltra

„Hadd bátorítsak mindenkit, aki talán fiatalabb, aki a dicső elődökre csodálkozva néz, akit nyomaszt az, hogy micsoda emberek nyomdokába léphet: nem voltak ők sokkal jobbak. És hadd biztassak mindenkit, aki úgy érzi, panaszainak csak úgy tud hangot ad, hogy bezzeg régen minden jobb volt: emlékezz kicsit pontosabban a múltra. Jézus maga mondja, az Ő országa nem e világból való – miért keressük hát a mi múltunkban vagy a jövőnkben azt a bizonyos pillanatot, amikor minden jobb volt vagy lesz.” Hegedűs Attila prédikációja.

Reflexiók a 12 dolog, amit nem tudtál a mai lelkészekről című cikkre

Seben Glória 12 dolog, amit nem tudtál a mai lelkészekről című cikkére Hegedűs Attila evangélikus lelkész reagált.

Soproni tanévnyitók iskolalelkész-iktatásokkal: Az Eötvösben beiktatták Hegedűs Attila iskolalelkészt

Sopron – Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola Veni Sancte istentiszteletén beiktatták hivatalába Hegedűs Attilát, a már egy éve az iskolában szolgáló iskolalelkészt.

Búcsúzik Nemeskér lelkésze

Nemeskér – Pőcze István evangélikus lelkész után a nemeskéri gyülekezetben szombattól helyettes lelkészként Hegedűs Attila szolgál.

Őszintén a házasságról – Beszélgetés Hegedűs Attila evangélikus lelkésszel

Sopron – Hegedűs Attila feleségével, Kendeh Tündével és gyermekeivel Sopronban él. Az iskolalelkészt a házasság hete kapcsán arra kértük, hogy házasságról, párkapcsolatról, az együttélés örömeiről és bánatairól beszéljen. A házasság hete országos programsorozat 2014. február 9. és 16. között kerül megrendezésre. Idei mottója: „Aki keres, azt megtalálják.” Szöveg: Galambos Ádám, fotó: családi archívum
Feliratkozás RSS - Hegedűs Attila csatornájára