gasztroteológia

Kerti parti az EHE-n

Budapest – Az idei tanév szorgalmi időszakát a már hagyománynak mondható kerti partival zárták az Evangélikus Hittudományi Egyetem tanárai, dolgozói és diákjai a Melanchthon-szakkollégistákkal kiegészülve. Ilyenkor az egyetem területe zsúfolásig telik, és a szép, tavaszi időben kellemesen és önfeledten töltünk egy hosszú délutánt egymás társaságában. Mindenki kicsit lazább, kiengedjük a gőzt, bátrabban nyitunk egymás felé, és kiélvezzük a vizsgaidőszak előtti utolsó, gondtalan napot, amikor is nyugodtan sarokba lehet dobni a tanulnivalót, mert sokkal fontosabb tennivalónk van: le kell zárnunk a szorgalmi időszakot közösen!

Gasztroteológia és Az új-kori Nő – Különleges programok a Magyar Nemzeti Múzeumban

A Magyar Nemzeti Múzeumban látható, a reformáció ötszáz éves örökségét bemutató Ige-Idők kiállítás kísérőrendezvényeként. A látogatók két különleges programon vehetnek részt.

Ettek, és lám, mi lett a vége... – Gasztroteológia címmel új blog indult

Budapest – Dr. Orosz Gábor Viktor evangélikus lelkész, teológus, az Evangélikus Hittudományi Egyetem docense Gasztroteológia címen blogot kezdett írni. A blog célja, hogy az étkezéssel kapcsolatos teológiai kérdéseket körbejárja. A tervek szerint a témák hetente frissülnének. Forrás: gastrotheology.com
Feliratkozás RSS - gasztroteológia csatornájára