Magyarországi Baptista Egyház

A baptista egyháznál vendégeskedett a Keresztény–Zsidó Társaság

Budapest – A Keresztény–Zsidó Társaság ülésének adott helyet a Magyarországi Baptista Egyház 2017. október 16-án, a Benczúr utcai székházban.

Beiktatták a Magyarországi Baptista Egyház újraválasztott vezetőit

Budapest – Vasárnap délután az újpesti baptista templomban beiktatták a Magyarországi Baptista Egyház újraválasztott elnökét és főtitkárát. Az ünnepi istentiszteleten az igehirdetést követően a megjelent állami, önkormányzati és egyházi vezetők köszöntötték a beiktatott Papp János elnököt és Mészáros Kornél főtitkárt.

„Add meg szolgáidnak, hogy teljes bátorsággal hirdessék igédet!” – Beszámoló a tahi konferenciáról

Tahi – 2014. augusztus 17-én Tahiban tartott országos konferenciát a Magyarországi Baptista Egyház. A rendezvényen a Magyarországi Evangélikus Egyház missziói lelkésze, Szeverényi János és Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára, dr. Fischl Vilmos evangélikus lelkész is részt vett.

Negyedik alkalommal egyeztettek egymással a baptista és az evangélikus egyház képviselői

Budapest – 2014. február 20-án a Déli Egyházkerület Püspöki Hivatalában látta vendégül Gáncs Péter elnök-püspök a Magyarországi Baptista Egyház delegációját. Papp János egyházelnököt Mészáros Kornél főtitkár, Paróczi Zsolt oktatási szaktitkár és Háló Gyula kommunikációs szaktitkár kísérte el erre a találkozóra. A misszió, oktatás és média területén való együttműködésről egyeztettek. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna, fotó: Kiss Tamás
Feliratkozás RSS - Magyarországi Baptista Egyház csatornájára