Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium

Lélekmozgató a Líceum tornatermében

Sopron – Érzékenyítő programon vehetett részt a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium három osztálya, a diákoknak három parasportoló mutatta meg azt, hogy az akaraterő le tudja győzni a legnagyobb nehézségeket is.

A licista Horváth Boldizsár különdíjat érdemelt a Bolyai pályázaton

Sopron – Lezárult az Emmi Köznevelésért Felelős Államtitkársága által 2020-ban kiírt X. Ifjúsági Bolyai Pályázat, melyen dr. Zsuppán Sándor tanítványa, Horváth Boldizsár különdíjat érdemelt.

A Líceum a csillagokban... – Győztek az ifjú csillagászok

Sopron – A Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium csapata nyerte a Kulin György Csillagászati Diákvetélkedő országos döntőjét! Demeter Emma, Szabó Máté és Szegedi Dóra, 7. A osztályos licisták – Sideral csapatként - neveztek a háromfordulós, majd június 20-án tatabányai döntővel zárt Kulin György Csillagászati Diákvetélkedőre.

„Tarka-barka” német nyelvi verseny volt Győrben

Győr – A győri Audi Hungaria Iskolában negyedszer rendezték meg a Deutsch mal anders – kunterbunt címet viselő versenyt. Ezúttal is elsősorban a megye német nemzetiségi iskoláit várták, de másodszor látogatott el Győrbe a pozsonyi német iskola is. Idén összesen 11 iskola 64 diákja 16 csapatban versenyzett. Közöttük a Soproni Hunyadi János Evangélikus Iskola és a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium és Kollégium diákjai is jó eredményeket értek el.

Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium felhívása

Sopron – A Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium a Felvidékről kitelepített magyarok április 12-i emléknapja alkalmából, azzal a céllal, hogy minél több fiatal kerülhessen közelebbi kapcsolatba önálló alkotó- vagy kutatómunkával a Beneš-dekrétumok következtében a Csehszlovák Köztársaságból kizárt, Magyarországra telepített több mint százezer magyar ember sorsával, az alábbi felhívást teszi közzé. Forrás: bdeg.hu
Feliratkozás RSS - Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium csatornájára