regisztráció

72 óra: Elindult a regisztráció!

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes, ifjúsági akciót 12. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház 2019. október 10–13. között. Az akció a magyarországi és a határon túli magyar fiatalokat egyaránt hívja, hogy együtt tegyenek másokért, környezetükért, segítsenek ott, ahol szükség van rájuk!

Szélrózsa találkozó: Már több mint 700-an regisztráltak

Budapest – Bük – Az elmúlt hetekben felgyorsult a Szélrózsára regisztrálók száma, így örömmel adjuk hírül, hogy már 700-an regisztráltak a büki találkozóra. Különösen is boldogok vagyunk, hogy nemcsak nagyvárosokból, de kis falvakból, szórványgyülekezetekből is nagy számú regisztrálót fogadhatunk. Nagyon fontos értéke a Szélrózsának, hogy a találkozó által megélhetjük az evangélikusságban rejlő erőt. Ezt kínáljuk az idei évben is nektek, legyetek bármely gyülekezet tagjai – írták a SzélrózsaTalálkozó.hu oldalon.

Több vagy, ha adsz! – Meghosszabbított regisztrációval vár mindenkit a 72 óra

Budapest – A nagy érdeklődésre való tekintettel, 2017. október 8-ig nyitva áll a 72ora.hu-n a regisztrációs felülete, hogy az ország bármely pontján élő diákok jelentkezhessenek az október 12-15. között zajló 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos szociális, önkéntes akcióra.

ADD MAGAD! – szeptember 25-éig még lehet regisztrálni! – Bocskor Bíborka a Magashegyi Underground énekesnője is 72 órázik

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akciót a három történelmi keresztény egyház szervezi. Az esemény kilencedik éve hívja Magyarország fiatalságát közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. A projekt honlapja új arculattal várja augusztus elsejétől az ország minden pontjáról az önkéntes fiatalok regisztrációját. Idén a rendezvény fővédnöke Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője, akinek az önkéntes munka életének része, így szívesen állt az akció mellé.

Még lehet jelentkezni! – részletes információk a Föld Sója találkozóról

Budapest – Kevesebb, mint két hónap van vissza az első magyarországi FÖLD SÓJA – Közép-európai Keresztény Találkozó kezdetéig, amelyre eddig már több mint 2700 ember jelentkezett. Az előző napok során sikerült a szervezőknek megállapodni néhány budapesti kollégiummal a szállásfoglalásokra vonatkozó határidők meghosszabbításáról, így továbbra is lehet jelentkezni a találkozóra a http://foldsojatalalkozo.hu/regisztracio oldalon. 2016. MÁJUS 20-ig tudnak biztosítani az érdeklődőknek szállásokat és missziói napi támogatást, ezért is érdemes regisztrálni mindenkinek a határidőig.

Már csak 100! – Elindult a visszaszámlálás a Föld Sója Találkozóig

Budapest – „Már csak 100 nap van a találkozóig, mi már be vagyunk sózva! Minden nap egy újabb infóval fogunk jelentkezni, addig is kövessétek, lájkoljátok az oldalt, hivogassotak barátokat, ismerősöket és természetesen regisztrációra fel!” – írták a rendezvény Facebook oldalán.

Van 72 órád? – ​Itt vagyok!

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akció – a három történelmi keresztény egyház, a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében – Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az idei akció október 8. és 11. között lesz.

Kedvezményes regisztrációt hirdettek meg a GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciára

Szeretné egész csapatát elhozni a GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciára? Itt a lehetőség! Limitált ajánlat 10+ fős csoportos regisztráció esetén!

Elindult a regisztráció a 72 óra kezdeményezéshez

Budapest – Újult erővel, új arculattal és honlappal készülnek a 72 óra kompromisszum nélkül országos önkéntes ifjúsági akcióra a szervezők. 2014. augusztus 1-jén indul a hivatalos honlapon a regisztráció.

Meghosszabbították a Szélrózsára való kedvezményes regisztrációt!

Már egy hónap sincsen és kezdődik a tizedik Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó. A szervezők meghosszabbították az előregisztráció jelentkezési határidejét.

Oldalak

Feliratkozás RSS - regisztráció csatornájára