Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

A társadalom alapja az egyházakkal való együttműködés – Beszélgetés Soltész Miklóssal

Budapest – Hogyan látja az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára az állam és egyház kapcsolatát vagy a kötelező hit- és erkölcstan alakulását? Többek között az ügynökkérdésről, az egyházi finanszírozásról és az egyház társadalomformáló szerepéről is beszélgetünk Soltész Miklóssal.

Bemutatták az új egyházügyi államtitkárt

Budapest – Egy kivételével bemutatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkárait 2014. június 10-én Balog Zoltán miniszter. Soltész Miklós lesz az új egyházügyi államtitkár.

Nostra Aetate – Közös jövőnk – Közös felességünk címmel zsidó-keresztény vallásközi konferenciát tartanak Tihanyban – Folyamatosan frissülő anyag!

Tihany – 2014. március 19-20 között tartják a Nostra Aetate – Közös jövőnk – Közös felelősségünk című zsidó-keresztény vallásközi konferenciát, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságának közreműködésével szervezett a Tihanyi Apátságban. A konferencián Gáncs Péter elnök-püspök képviseli a Magyarországi Evangélikus Egyházat. Forrás: MTI. Fotó: Máthé Zoltán
Feliratkozás RSS - Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság csatornájára