Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat

Huszonkilenc igazolt koronavírusos Tótkomlóson

Tótkomlós – A legfrissebb adatok szerint huszonkilenc pozitív koronavírusos beteget tartanak nyilván Tótkomlóson. Zajlik a tesztelés a szeretetszolgálat bentlakásos otthonában.

„Nagyon bíztunk a negatív eredményben” – Interjú Szpisák Attilával

Tótkomlós – A koronavírus-járvány leginkább az idősekre, a zárt közösségben élőkre nézve veszélyes. Egyházunk diakóniai szolgálata ezért kiemelt figyelmet fordít védelmükre. Az otthonokban dolgozó munkatársak és az intézményekben élők szigorú szabályok betartásával, felelős magatartással veszik fel a küzdelmet a járvánnyal. A „frontvonalból” kapcsoltuk Szpisák Attila tótkomlósi lelkészt, a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat – Evanjelická diakónia v Slovenskom Komlóši intézményvezetőjét a Hallhatóan Evangélikus Kossuth rádiós félóra legutóbbi adásában. Annak a hírnek eredtünk nyomába Hajdú Tibor szerkesztővel, hogy a szeretetotthon egyik lakója koronavírus-gyanúval kórházba került (a rádiós interjú elhangzása óta cikkünk már a legfrissebb információkat is tartalmazza – a szerk.).

Boldog századik születésnapot, Pista bácsi!

Tótkomlós – A tótkomlósi evangélikus szeretetotthon lakói ünnepeltek hétfőn délelőtt.

Beiktatták Tótkomlóson a szeretetszolgálat új munkatársait

Tótkomlós – 2015. szeptember 27-én, a vasárnapi istentiszteleten beiktatták a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat új intézményvezetőjét, illetve az elmúlt év során munkába állt dolgozóinkat. Képriport.

Családi napot tartottak Tótkomlóson

Tótkomlós – A Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat bentlakásos otthonában az előző évekhez hasonlóan megrendezésre került a családi nap. Ez alkalommal az idősek családjait, szeretteit várták és vendégelték meg.

Új vezető a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat élén

Tótkomlós – 2015 szeptember 1-jétől új vezetője van a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálatnak. A fenntartó, a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség az intézmény vezetésével Zsuzsanna Egervári-t bízta meg. Isten gazdag áldása kísérje az új intézményvezető életét és munkáját!

„Tenni akarunk! – A Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség a szenvedélybetegekért – Sok képpel! Frissítve információkkal!

Tótkomlós – 2014. március 19-én adták át a Luther-házat, amely a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség és a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat munkáját egészíti ki a településen: ezentúl szenvedélybetegek nappali ellátását is végzik majd. Forrás: Evangélikus Élet. Szöveg: evangelikus.hu, Szpisák Attila, fotó: Facebook.com, Veres-Ravai Csaba Endre
Feliratkozás RSS - Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat csatornájára