borverseny

Borversenyt rendeztek Iharosberényben

Iharosberény – Hatodik alkalommal rendezte meg borversenyét az iharosberényi evangélikus gyülekezet 2018. február 10-én a berényi kultúrházban. 91 mintát: helyben, Pogányszentpéteren, Iharosban, Somogycsicsóban, Vésén és Csurgón termett borokat mustrált végig a Smidéliusz Zoltán elnökölte szakmai bírálóbizottság: Ilia Csaba, Faggyas József, Ács Ferenc, Németh Zoltán és Ureczky Attila.

A bor mindig közelebb hozza az embereket

Pápa – A hagyományteremtő céllal létrejött első evangélikus borversenyre tizenöt bort neveztek, melyből a kéttagú szakértő zsűri nyolcat arany, hetet pedig ezüst minősítéssel díjazott.

Gyülekezeti napot és borversenyt tartottak Polányban

Polány – Második alkalommal rendeztek a kaposvári evangélikus boros gazdák játékos borversenyt Smidéliusz Zoltán nyugalmazott esperes-borász vezetésével. Az idei évben azonban a Kaposvár környéki evangélikus gazdákat is meghívták a szervezők, hogy egy nagyobb közösségben kóstolják meg egymás munkáját és értékeljék az elmúlt év erőfeszítéseit.

Tizenötödik alkalommal rendeztek borversenyt Bakonycsernyén

Bakonycsernye – Tizenötödik alkalommal rendeztek Bakonycsernyén evangélikus borversenyt. Szarka István evangélikus kerületi esperes a megjelenteket prédikációjával köszöntötte.

In vino veritas – A borban igazság van – Borfesztivált tartottak Révfülöpön

Révfülöp – Rekordok dőltek április első hétvégéjén. Nyolcadik alkalommal térhettek haza az országos evangélikus borfesztivál családtagjai. Szöveg és fotó: Kiss Tamás
Feliratkozás RSS - borverseny csatornájára