roadshow

Kaposvárra érkezett az Ez az a Nap! roadshow

Kaposvár – 2019. november 13-án este mintegy ezerötszázan vettek részt az Ez az a Nap! roadshow kaposvári dicsőítő koncertjén.

Több ezer fiatal hallotta a Szélrózsa hírét – Lezárult a roadshow

Budapest – Nyíregyháza – A hét elején Nyíregyházán zárult a közel három hónapot átölelő, minden evangélikus középiskolát érintő Szélrózsa-roadshow! A Szélrózsa találkozó szervezői a bemutató alkalmakon felhívták a fiatalok figyelmét a kulturált, Istennel megélt ifjúsági találkozó lehetőségére.

Először állítottam rollupot – Szélrózsás roadshow Mezőberényben

Mezőberény – Március 14-én Mezőberényben jártunk Seben Glórival a Szélrózsa-roadshow keretében, hogy általunk közvetlenebbé és megfoghatóbbá váljon a fesztivál a Petőfi Sándor gimnázium tanulói számára.

Több mint 200 lájk és 30 új önkéntes – Sopronban járt a Szélrózsa

Sopron – Vajon mi az, amire igazán vágysz? Írd le egy papírhalacskára, hátha valóra válik! A soproni evangélikus líceum diákjai a Szélrózsa találkozóra hívogató napon Jézussal találkozhattak Péter elhívásának történetén keresztül, és megismerkedhettek a nyári Szélrózsa igei üzenete mellett a találkozó számtalan kínálatával.

Bemutatjuk az „Europäischer Stationenweg” – a Reformációi Mozgókiállításhoz kapcsolódó magyarországi evangélikus videóinkat

Sopron – Sárvár – Jövőre ünneplik a protestáns egyházak a reformáció 500 éves jubileumát. Az ehhez kapcsolódó ünnepségek és események már 2016 őszén elkezdődnek. A Németországi Protestáns Egyház (EKD) egyedülálló projektet álmodott meg a jubileumra. Egy kamion járja majd végig Európának a reformáció szempontjából fontos városait 2016 novemberétől 2017 májusáig.

EZ AZ A NAP! roadshow

Arad – Kiskőrös – Debrecen – Szeged – Budapest – „Az Ez az a nap! rendezvénysorozat másfél évtizede gyűjti össze a hívőket a különböző felekezetekből, hogy együtt dicsőítsük Jézust és megéljük egységünket. A cél, hogy mélyebben elkötelezzük magunkat Isten mellett és imádkozzunk nemzetünkért” – így fogalmazták meg a szervezők a programsorozat tartalmát és célját. Forrás: ezazanap.hu
Feliratkozás RSS - roadshow csatornájára