applikáció

Megjelent a Zarándokének című énekfüzet applikációja

Budapest – Szabó Bálint és Takács László közreműködésével elkészült a Zarándokének című énekfüzet digitalizált verziója telefonra tervezve – egyelőre androidos változatban. A projektet Szász Levente, a Magyarországi Evangélikus Ifjúsági Szövetség (MEVISZ) elnöke és Grendorf-Balogh Melinda, az evangélikus egyház Gyermek- és Ifjúsági Bizottságának vezetője támogatta. Az Evangélikus.hu, a Luther Kiadó és az Evangélikus Információs Szolgálat a Google Play-en való közzététel lehetőségét biztosította az applikáció számára.

Az applikáció, amire nem gondoltuk, hogy szükségünk van

Egy applikáció nem attól lesz evangélikus, hogy meg kell tanulnia a konfirmációs kérdéseket, hanem attól, hogy mindent megtalálhatsz rajta, amire evangélikusként szükséged lehet. Egy remek újítást teszteltünk!

Evangélikus applikáció készült! – Frissítve bannerekkel!

Budapest – Az idei 1%-os kampány keretében elkészült az Evangélikus.hu nevű applikáció, amely már most tesztüzemmódban elérhető a Google Play áruházban Android készülékekre.

Isten helye és ideje Németországban

Hannover – A Hannoveri Evangélikus Egyház modern eszközökkel hívja fel az emberek figyelmét a mindennapi rohanásban. Az XRCS (excercise = gyakorlás) nevű alkalmazás lelki táplálékot nyújt, amely meg-megszakítja a felhasználók napi rutinját, és küzd a mindennapi stressz ellen. Az új alkalmazás megjelenése modern és egyszerű.

Keresztelési applikáció

Berlin – Német vagy németül is tudó, keresztelőre készülő testvéreink immáron lelkészeik és a gyülekezet tagjai mellett a Taufbegleiter (szó szerint: keresztelési kísérő) applikációra is számíthatnak a keresztelő előkészítésében, illetve abban, hogy mire kell figyelni az ünnep előtt és a keresztelőt követően. Segítség lehet ez a szülőknek és keresztszülőknek egyaránt.

Töltsd le a Napi igét a mobilodra!

Applikáció gyűjtemény.
Feliratkozás RSS - applikáció csatornájára