Szpisák Attila

Kitüntették Szpisák Attila evangélikus lelkészt

Budapest – Október 23-a, nemzeti ünnepünk alkalmából Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Békés Megyei Szervezete elnöke, Nagy Zoltán nyugállományú ezredes javaslata alapján Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatával tüntette ki Szpisák Attila tótkomlósi evangélikus lelkészt.

„Varrhatok én is?...” – Szeretetszolgálat Isten kreativitásával és áldásával

Tótkomlós – Szarvas – Két, egymáshoz közeli evangélikus gyülekezet szeretetszolgálatába nyertünk bepillantást 2015. november 10-én az Evangélikus Missziói Központ munkatársi csapatával. Ha mindenre kiterjedően beszámolnánk a tótkomlósi és a szarvasi gyülekezetek szolgálatáról, amelyet az elesettek, a szenvedélybetegek és városuk érdekében tesznek, mindez egy cikk kereteit szétfeszítené. Csupán ízelítőt nyújtunk az alábbiakban, és biztatjuk az olvasót, hogy ha teheti, maga is látogassa meg ezeket a szolgálati helyeket.

Beiktatták Unyi Anikót a tótkomlósi gyülekezetben – Képek!

Tótkomlós – Lázár Zsolt esperes és Szpisák Attila lelkész szolgálatával 2014. május 17-én beiktatták Unyi Anikó lelkésznőt a tótkomlósi gyülekezet másodlelkészi állásába. Képriport. Forrás: Facebook.com, fotó: Mihalik József
Feliratkozás RSS - Szpisák Attila csatornájára