Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola

Csendesnapot szervezett a KÖSZI a soproni Eötvös József Gimnáziumban

Sopron – Kilencen érkeztünk Sopronba köszisek az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumba az iskolalelkész, Hegedűs Attila meghívására, hogy együtt töltsük a napot a diákokkal.

Aki mások életén szeretne segíteni

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Szélrózsa-roadshow Sopronban, Győrben és Kiskőrösön

Sopron – Simon Réka Szélrózsa házigazda-lelkész és Tóth Kornél teológushallgató a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban ismertették meg a diákokkal a Szélrózsát. Sopron mellett Győrben és Kiskőrösön is a találkozó volt a téma a diákság körében. KÉPRIPORT.

Reformáció 500+ – egyházmegyei ifjúsági és missziói nap Sopronban

Sopron – Valószínű, hogy az 500+ kifejezést sokszor fogjuk még hallani, olvasni. Figyelmeztet, hogy a reformáció nem egy régmúlt esemény, amit egyszer megünnepeltünk azzal a felkiáltással, hogy „találkozunk száz év múlva”, hanem állandóan jelenlévő és megújuló kihívás és tükör: merre megy ma az életünk, hitünk? – Ez a felismerés hatotta át a Soproni Evangélikus Egyházmegye november 25-i, immár hagyományos missziói és ifjúsági napját.

Valahol Európában – Egy musical margójára

Sopron – Nagyon nehezen tudok elfogulatlanul írni arról az előadásról, amelyet 2014. november 18-án láthattam a soproni GYIK Rendezvényházban. Nem is kritikát fogalmazok meg, nem is reklámot, sokkal inkább egy olyan írást, amely azt mondja: „Nekem katarzis-élményem volt, aki azt akarja, hogy neki is legyen, találjon alkalmat arra, hogy meghívja ezt a darabot saját közösségébe!”

Soproni tanévnyitók iskolalelkész-iktatásokkal: Az Eötvösben beiktatták Hegedűs Attila iskolalelkészt

Sopron – Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola Veni Sancte istentiszteletén beiktatták hivatalába Hegedűs Attilát, a már egy éve az iskolában szolgáló iskolalelkészt.

Sopronban járt a KÖSZI!

Budapest – 2014. április 29-én kedden tartotta csendesnapját a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium, és Egészségügyi Szakközépiskola, melyre többek között a KÖSZI-t is felkérték előadások megtartására. Személyes beszámoló!
Feliratkozás RSS - Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola csatornájára