házaspár

Mókázva párbajoztak a házaspárok Pusztaföldváron

Pusztaföldvár – A fiatalokból álló civil szervezet, a Vajda Sára Ifjúsági és Kulturális Egyesület a házasság hete programsorozathoz kapcsolódva játékos vetélkedőt szervezett házaspároknak a hétvégén a Bartók Béla Művelődési Házban. A rendezvényen szórakoztató feladatok segítségével játszottak együtt a párok, hogy végül kiderüljön, ki lesz az idei év házaspárja.

Házaspári és családos hétvége a mandabokori gyülekezettel

Nyíregyháza – Már visszatérő vendég a nyíregyháza-mandabokori gyülekezeti kontingens a bodrogkeresztúri Betlehemben – jó ilyet leírni, még ha ez a közeli testvéregyházközségi vendégházat takarja is. „Házaspári és családi hétvégére várunk szeretettel 2019. szeptember 20–22. között” – szólt a meghívó Zsarnai Krisztián lelkészünk invitálásával, mely végül Veczán Lackó hathatós koordinátori munkája eredményeként 23 gyermek és 20 felnőtt, azaz 43 fő részvételével valósult meg.

Családos – és házaspári hétvégét tartottak a mandabokori gyülekezettel

Nyíregyháza – Bodrogkeresztúr – A mandabokori gyülekezet házaspárjai és családosai birtokba vették a bodrogkeresztúri Betlehem Evangélikus Pihenőházat. Egy egész hétvégét töltöttek együtt piciny gyermekekkel, párokkal és fiatalokkal, hogy erősödjön a gyülekezet közössége, közelebb kerülhessenek egymáshoz, és górcső alá vegyék, mit tanít Isten igéje a házasságról, a családról és gyermeknevelésről. Négy igei alkalom segített annak a megértésében, hogy Istennek milyen terve van a házas- és családi élettel.

A hangvilla két ága

Budapest – Már hagyomány, hogy a házasság hete rendezvénysorozat evangélikus „hozzájárulásaként” február 14-én a budapesti Deák téri evangélikus templomban Bálint-napi koncerttel egybekötött áldó istentiszteletet tartanak.

„HÉTPRÓBÁS” – Minek várni, ha házasodni is lehet

A házasság sokkal komolyabb döntés, mint egy párkapcsolat. Ha ez megszületik egy párban, már azt mutatja, hogy egymást választották, és döntésük végleges – állítják többen azok közül, akik az elmúlt hetekben részt vettek Kaposváron a Szerelmes kalandtúra elnevezésű vetélkedőn. Az indulók feladatokat megoldva bizonyíthatták hitüket a házasságban, érzéseiket a szerelmük iránt, így a kalandtúra végén „hétpróbás” párokká válhattak.

Ökumenikus házaspárok találkoztak Nagybörzsönyben

Nagybörzsöny – Ökumenikus házaspárok találkoztak pünkösd ünnepe előtti szombaton Nagybörzsöny Árpád-kori templomában. A rövid imaalkalom után közös piknik és kirándulás keretében lehetőség nyílt az ismerkedésre.
Feliratkozás RSS - házaspár csatornájára