nyári tábor

Jelentkezz az országos evangélikus ifjúsági táborokba!

Amennyiben valóban tartalmas nyári élményre vágysz, ne hagyd ki az evangélikus országos táborok valamelyikét! Színes programok, sport, zene, töltekezés és jó közösség vár rád! A jelentkezés már elindult, ne maradj le!

Segítőket várnak amerikai nyári táborokba!

Budapest – Tudunk egy egyedülálló lehetőséget arra, hogyan gyakorold az angol nyelvet úgy, hogy teljes ellátást, sőt még zsebpénzt is kapj ezért!

„Nagy változás” tábor Tésen

Tés – Több bakonyi evangélikus gyülekezet – Bakonytamási és környéke, Várpalota és Tés – gyermekei, fiataljai voltak együtt immár másodszor július 10–15. között a tési parókián és a hozzá tartozó tágas templomkertben. Örömmel tapasztaltuk, hogy a regisztrációt követően a gyerekek hamar belakták az udvart, minden játék gazdára talált, a tavalyi barátságok újraéledtek.

Csodabogár Kelenföldön?

Budapest – Június utolsó hetében napközis hittantábort tartottak a kelenföldi evangélikusok. A Csodabogár kihajózik címmel meghirdetett nyári tábor idei „főszereplője” Csodabogár volt, aki nemcsak emblematikus figurája volt a hétnek, de ő vezette a naponkénti csodatársasjátékot.

Nyári táborok evangéliumi üzenettel – Beszélgetés Kelényi Zsolttal

Budapest – A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért (KÖSZI) csapata az idei évben is izgalmas nyári táborokkal várja a táborozni vágyó ifjúságot. A szervezet vezetőjét, Kelényi Zsoltot kérdeztük az idei táborokról, a KÖSZI-ről, és a „csodák csodája” jelentéséről.
Feliratkozás RSS - nyári tábor csatornájára