Credo Rádió

Credo Rádió – értéket közvetít

Szombathely – „Azért jó a Credo Rádió, mert keresztyén és 21. századi.” Ez Halasi Andrásnak, a Credo Rádió egyházi szerkesztőjének tömör és összefoglaló véleménye a rádióról. Mindent elmond a küldetésről és a tartalomról. Az alábbiakban arról olvashatnak, miből is áll össze ez az értékközvetítés – immáron egy éve, hiszen a Credo Rádió nemsokára ünnepli első születésnapját.

Közösségben az erő – Ünnepeltek a szombathelyi evangélikusok

Szombathely – Valóságos evangélikus negyeddé vált a szombathelyi evangélikus templom környéke, hiszen már nemcsak az egyházközség hivatala és a Túróczy Zoltán Szeretetotthon, hanem az egyházközség alapítványának új irodája és a kisközösségi, evangélikus Credo Rádió új stúdiója is a templomtól néhány méterre található, az Óperint utcában.

Mosoly és rádióstúdió

Szombathely – Új központ készül a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség egyes intézményeinek: az Óperint utcában bérelnek helyiségeket, a rádió költözik először – már készül a stúdió –, aztán a szeretetszolgálatért alapítvány is a Dr. Bohócokkal.

Legyen a Credo evangélikus rádió tudósítója!

Szombathely – A Credo Rádió szerkesztői szeretnék, ha evangélikus gyülekezetek, gyülekezeti vezetők és gyülekezeti tagok is csatlakoznának ahhoz a kezdeményezésükhöz, hogy osszák meg a rádió munkatársaival és azon keresztül minden hallgatóval, mi minden történt a gyülekezetükben.

Szombathelyen a 98,8-on szól a Credo Rádió – Videó

Szombathely – 2014. augusztus 18-án elindította a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség a helyi frekvencián a 98,8-on valamint az interneten is fogható rádióját, a Credo Rádiót.

Credo Rádió – Élő adás

Szombathely – A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség által üzemeltetett helyi rádió, a Credi Rádió már az interneten is hallgatható.

Már elérhető a Credo Rádió facebook oldala

Szombathely – Augusztus 18-tól helyi rádió indul a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség működtetésében.

Hitben és tudásban megerősödve: Hangoskönyvet adtak ki az ünnepi könyvhétre

Szombathely – Az idei könyvhét tiszteletére a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség, az Oladi LISZI Iroda, a CREDO Rádió közös szervezésében szombathelyi írók-költők verseiből, prózai írásaiból készített hangoskönyvet. A tizenkét alkotó saját prezentálásban, önkéntes munkával mondta fel a műveket a hanghordozóra – írta a frisss.hu.
Feliratkozás RSS - Credo Rádió csatornájára