kurzus

Bibliai bábjáték kurzust hirdet az Evangélikus Hittudományi Egyetem

Budapest – Hat alkalmas gyakorlati kurzust hirdet az Evangélikus Hittudományi Egyetem hittanároknak, hitoktatóknak, lelkészeknek, gyülekezeti munkatársaknak. A gyakorlati foglalkozások során különféle bábfajtákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, bábokat készítenek, báboznak, dramatizálnak. A bábjáték ismerete a későbbiekben a hitoktatásban, a lelkészi munkában és a valláspedagógia területein is sikeresen alkalmazható.

Evilági konfliktusok – Biblikus megoldások

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem bibliai szabadegyetemének 5. félévében a konfliktusok kezelésének és megoldásának bibliai és teológiai modelljei állnak a középpontban. A konfliktuskezelés kultúrája napjaink egyik legkeresettebb területe: hiánya miatt sokan szeretnék tanulni, fontossága miatt mindenkinek tanulnia kellene. A kereszténység forrásai és története mindennek hatalmas példatárát kínálják.

Február végén kezdődik az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem tavaszi kurzusa

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói hívnak minden érdeklődőt az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem tavaszi kurzusára, amelyen tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elkötelezéssel kínálunk lehetőséget ismeretszerzésre és ismeretbővítésre.

Az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem őszi kurzusa

Budapest – Az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem őszi kurzusa 2016. szeptember 20-án indul, és 10 héten át minden kedden 17:00 órától 18:30-ig tart.

A Magyar Egyházzenei Társaság és az Evangélikus Kántorképző Intézet ökumenikus orgonakurzusokat szervez

Budapest – Fót – A Magyar Egyházzenei Társaság és az Evangélikus Kántorképző Intézet 2014. augusztus 21. és 25. között ökumenikus orgonakurzusokat szervez.
Feliratkozás RSS - kurzus csatornájára