Monor

Szekszárdi konfisok jártak Balatonszárszón

Balatonszárszó – Az elmúlt hétvégén Sefcsik Zoltán lelkész vezetésével tizenkét szekszárdi, konfirmációra készülő kisdiák érkezett Balatonszárszóra. A gyermekeket néhány szülő is elkísérte. A kétnapos program során a komoly tanulás mellett játékos feladatok is voltak közösség építő együttlétekkel.

Közösségek ünnepe – Monor és Nyáregyháza közös családi istentisztelete és közgyűlése

Monor – Közös családi istentiszteleten ünnepelt együtt a monori és a nyáregyházi gyülekezet 2019. február 17-én. Az alkalom végén közös közgyűlést is tartottak a két gyülekezet ügyeit illetően.

Pénztárosok találkoztak Monoron

Monor – A 2018. évben esedékes pénztárosok találkozóját a Dél-Pest Megyei Egyházmegye február 24-én, szombaton a monori gyülekezetben tartotta. A megjelent résztvevőket Selmeczi Lajos Péter helyi lelkész köszöntötte és bátorította az év igéjével (Jel 21,6).

Erős vár a mi Istenünk! – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

„Uram, tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged ó mily jó énnékem…” – Konfirmáció volt Monoron

Monor – „Uram, tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged ó mily jó énnékem…” – hangzik egy énekben. Pünkösd ünnepére készülődve jó volt újra elővenni a Kis káté-t, – felnőtt fejjel – átgondolni a konfirmációi kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat, újrafogalmazni személyes hitvallásunkat.
Feliratkozás RSS - Monor csatornájára