turné

Pál apostol – dalok Pál levelei szerint – Koncertturné a bemutató 25 éves jubileuma alkalmából

Budapest – A Pál apostol dalciklust 25 éve alkotta meg Sumonyi Zoltán és Gryllus Dániel. A jubileum alkalmával 2016 tavaszán templomi koncertturnét szerveznek, az evangélikus egyház segítségével nagyobb templomokban, vidéki városokban. A 2016. március 18–24-ig tartó koncertsorozatról, annak hátteréről és az eltelt 25 évről Gryllus Dániel vallott.

Szárnyalnak a kiskőrösi Gospel Sasok

Kiskőrös – Budapest – Pozsony – Felcsút – Acsa – „Atyám, ugorj át!” – kiált oda nekem Ciki, alias Debreczeni Ferenc, az Omega zenekar dobosa. Én meg az ugrálás, morfondírozom magamban, hisz a felcsúti Pancho Aréna két széksorán kell átvergődnöm, hogy a hatalmas színpad elejére eljussak. De jönnek Kóbor is és közös erővel felsegítenek, hogy hiánytalanul mind felsorakozhassunk a meghajláshoz. No de hogy kerül ide egy evangélikus lelkész?

A Lélekvár együttes Győrben és környékén koncertezett

Győr – Kaposvár – A kaposvári gyülekezet könnyűzenei együttese, a Lélekvár három állomásból álló koncertturnén vett részt az elmúlt hétvégén Győrben és környékén. A Lélekvár együttes négy éve alakult azzal a céllal, hogy a kaposvári evangélikus gyülekezet családi alkalmait hangulatosabbá és barátságosabbá varázsolják az ifjúsági zenével.

Két evangélikus templomban is koncertet ad a Magyar Continental Singers – Lukács Évával beszélgettünk

Budapest – Lukács Évával, a Magyar Continental Singers kuratóriumi elnökével beszélgettünk a már javában tartó turnéról.
Feliratkozás RSS - turné csatornájára