beteg

Mennyország kapujában

Ágfalva – A Speciális Nézőpont esélyegyenlőségi rendezvény célja a fogyatékkal élő alkotók be- és megmutatkozása, valamint a közösségi együttlét volt. A fotókiállítással, filmvetítéssel és beszélgetéssel egybekötött rendezvény a Berzsenyi Dániel Könyvtár, a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület, valamint a H+ Média és Kulturális Egyesület közös szervezésében valósult meg 2018. szeptember 27-én. A szervezők a programba beválogatták a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ Ágfalvi Pszichiátriai Betegek Otthona lakói által 2017-ben, a Kőszegi Filmes Napok keretében készült Mennyország kapujában című kisfilmet.

Imádkozzunk a daganatos beteg gyermekekért és családtagokért! – Egyházunk csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez

Budapest – Gáncs Péter elnök-püspök támogatólag állt a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, mely szerint 2014. augusztus 31-én templomainkban imádságot mondjunk a daganatos és más betegségben szenvedő gyermekekért és azok családtagjaiért. Az alábbiakban a kezdeményezés felhívása olvasható.
Feliratkozás RSS - beteg csatornájára