EPSZTI

Folytatódik a Vermes tábor

Sopron – A Vermes tábor második napja is sok új kalandot és közösségi élményt jelentett a fiatalok számára.

Evangélikus pedagógusok tanévzárója – Díjazott pedagógusok, jubiláló intézmények

Kiskőrös – Az evangélikus oktatási intézményekben dolgozók tanévzárójának az a nyári evangélikus pedagógusakadémia tekinthető, amelyet – egyházunk országos irodájának nevelési és oktatási osztálya és az Evangélikus Pedagógiai Intézet (EPSZTI) közreműködésével – ezúttal a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium szervezésében rendeztek meg július 2–4. között a névadó szülővárosában.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakör betöltésére

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet teljes munkaidejű pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakörbe várja munkatárs jelentkezését.

Idén is lesz Evangélikus Diákkórusok Országos Találkozója

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet ebben a tanévben is megszervezi az Evangélikus Diákkórusok Országos Találkozóját, amelynek helyszíne a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium lesz (1071 Budapest, Városligeti fasor 17–21.).

Akikre a jövőnket bízzuk – Az év pedagógusai – 2017

Mindjárt kezdődik a 2017/2018-as tanév (az Evangélikus Élet megjelenésekor), a diákok újra az iskolapadba ülnek, tanáraik pedig újra megpróbálják tudásuk legjavát átadni. Összeállításunkban, amelyet az Evangélikus Pedagógiai Szakmai-szolgáltató Intézet készített, az előző tanév pedagógus díjazottjait mutatjuk be, felhívva a figyelmet azokra, akik az evangélikus oktatási-nevelési intézményekben gyakorolják ezt a szép hivatást.

Razglednicák – A Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor ötödik napjáról

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartottak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervezett és vezetett. Az ötödik nap beszámolóját olvashatják.

Razglednicák – A Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor második és harmadik napjáról

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartanak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervez és vezet. A második és harmadik nap beszámolóját olvashatják.

Razglednicák – Elkezdődött a Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartanak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervez és vezet. A nulladik és az első nap beszámolóját olvashatják.

Vedd a bábokat sorra, és indulhat a móka! – Polgár Judit és a holnap győztesei a sakkszőnyegen

A csendes, XVI. kerületi kertvárosi utcában, ahol minden zöldben pompázik, május 25-én, csütörtökön reggel fél tíz tájban szokatlanul nagy sürgés-forgásra lehettek figyelmesek a lakók. Nem mindennapi eseményre készültek a Brumi angol–magyar két tannyelvű magánóvoda kis növendékei és pedagógusai – és a történtekben az evangélikusoknak is nagy szerepük van.

Sakkszőnyegen, önfeledten a „holnap győztesei”

Budapest – A csendes, XVI. kerületi, gyönyörű kertvárosi utcában, ahol minden zöldben pompázik, május 25-én, csütörtökön reggel fél tíz tájban szokatlanul nagy sürgés-forgásra lehettek figyelmesek az ott lakók. Nem mindennapi eseményre készültek a Brumi angol–magyar két tannyelvű magánóvoda kis növendékei és pedagógusai, valamint a meghívott újságírók.

Oldalak

Feliratkozás RSS - EPSZTI csatornájára