tv2

Falra mászik a ninja tiszteletes

Dunaújváros – Stermeczki András evangélikus lelkész még 2018-ban a TV2 egyik nagy sikerű műsorában, a Ninja Warriorban mérette meg magát az igen nehéz akadálypályán. 2021. január 9-én a Tények Plusz adásában szerették volna a lelkész egy napját nyomon követni. Bemutatták, hogy az „Isten sokoldalú követe” milyen örökmozgó: felmászik a templom falára épített mászófalon, a hittanórák után focizik egyet a gyerekekkel, aztán a hívei idősebb tagjaihoz igyekszik: házhoz megy a vírus miatt egy imádságra. Ha ez még mind nem lenne elég, bárki megnézheti a lelkész 650 darabból álló, különleges matchbox gyűjteményét, amit hol máshol, mint a templomban állítottak ki.

Evangélikus nindzsa az oltár mögül

Dunaújváros – A TV2 egyik nagy sikerű műsora a Ninja Warrior, amely idén új részekkel jelentkezik. Nem egy mindennapi versenyzőt láthatunk majd a képernyőn, Dunaújváros evangélikus lelkésze, Stermeczki András is megméreti magát az igen nehéz akadálypályán.

Az Ének Iskolája produkció tagja evangélikus hittanra jár – VIDEÓ!

Pilis – Bordács Arnold 11 éves kisfiút beválogatták a TV2 Ének Iskolája című műsorába, miután a Kell ott fenn egy ország című dalt elénekelte. A nevelőotthonban élő Arnold élete ezután megváltozott, énekpróbák és fellépések következtek. Fellépésről fellépésre belopta magát az emberek szívébe. Mi azt is megtudtuk, hogy mi a kapcsolata az evangélikus egyházzal.

Szenteste: Különleges harangjátékot hallhattak a járókelők a Deák téri evangélikus templomnál

Budapest - Különleges harangjátékot hallhattak ma a járókelők a Deák téri evangélikus templomnál. A Tényeknek egy nő azt mondta, a harangjáték olyan szép, mintha a mennyországban lenne. A Szent István-bazilikában pedig pásztorjátékot adnak elő gyerekek. Forrás: tv2.hu
Feliratkozás RSS - tv2 csatornájára