álláskeresés

Álláskeresőket segítő központ nyílt Sopronban az Ökumenikus Segélyszervezet jóvoltából evangélikus közreműködéssel

Sopron – Sopronban nyitja meg negyedik álláskeresőket segítő központját az Ökumenikus Segélyszervezet. A legújabb Ygen Humánerőforrás Központ is a korábban indult tanácsadó irodák egyedülállóan eredményes módszertanát követve kezdi meg működését. Az új központ létrehozása része a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. 101 milliós támogatásával 2014-ben indított Soproni Jóleső Segítség Programnak, melynek keretében az egyedülálló vállalati támogatásból álláskeresők ezreinek ad ingyenes segítséget a Segélyszervezet országszerte.

Jóleső segítség az álláskeresőknek – Megállapodást kötött a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Nemzeti Munkaügyi Hivatal

Budapest – Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, 2014. október 7-én, Budapesten. A dokumentumot a Segélyszervezet elnök-igazgatója, Lehel László és a Nemzeti Munkaügyi Hivatal főigazgatója, Komáromi Róbert írta alá az álláskeresők fejlesztése és mielőbbi elhelyezkedése érdekében.

Szolnokon adták át a rekordtámogatást – 100 millió forinttal segítik az álláskeresést

Szolnok – Szombaton, Szolnokon a Soproni Sörfesztiválon vette át jelképesen az Ökumenikus Segélyszervezet a HEINEKEN Hungáriától azt a 100 millió forintot, amellyel álláskeresők munkahelyhez jutását segíti majd a Soproni Jóleső Segítség program keretében. A szakmai tanácsadással, képzésekkel segítő szervezet 10 forintot kapott minden korsó – a nyár folyamán értékesített – csapolt Soproni sör árából.
Feliratkozás RSS - álláskeresés csatornájára