zenekar

Bemutatjuk a Lift zenekar legújabb videóklipjét

Budapest – A Luther Kiadó érdekes és különleges kiadvánnyal jelentkezik a közeljövőben: Klaus Douglass és Fabian Vogt 40 nap alatt az Én körül című könyvével, amelyben rajzok, belső lelki térképek, sőt hangok és dallamok mélyítik el a Biblia üzenetével való találkozást. A kiadvány magyar változatához magyar keresztény ifjúsági zenekarok írtak szöveget és zenét. A zenei anyagból a Lift zenekar felvételét adjuk közre.

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem zenekara lépett fel Orosházán

Orosháza – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem diákzenekara érkezett 2019. november 8-án a Székács József Evangélikus Iskolába, koncerttel szórakoztatva az intézmény 11-12 osztályos tanulóit és tanáraikat. A vendégek célja a szórakoztatás mellett a teológiai képzések iránti érdeklődés felkeltése volt.

Hogy megszólaljon az örömhír... – Szavazz a M.Is.K.Á.-ra!

Győr – Itt a lehetőség, hogy beszavazzuk a M.Is.K.A. zenekart a 7. Alterába Fesztiválra, hogy ezen a világi fesztiválon is megszólalhasson az örömhír (ráadásul evangélikus tolmácsolásban)! Nem kell mást tenni ehhez, mint hogy a fesztivál oldalán leadni rájuk a voksunkat. Egy IP címről egyszer lehet szavazni!, naponta egyszer!

Ökumenikus pünkösdi vigíliát tartottak Budapesten

Budapest – A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának (MEÖT) szervezésében 2015. május 22-én a lágymányosi ökumenikus központban tartottak pünkösdi vigíliát. „Pünkösd a mennyei hálózathoz való személyes csatlakozás ünnepe” – fogalmazott Gáncs Péter elnök-püspök a pünkösdi zenés ifjúsági istentiszteleten.

A Malomsoki Evangélikus Egyházközség zenekara koncertet adott Szergényben

Szergény – A Malomsoki Evangélikus Egyházközség zenekara 2013-ban alakult, elsősorban azért, hogy a gyülekezetben havai rendszerességgel megszervezésre kerülő családi istentiszteleteken az ifjúsági énekeket színvonalasan kísérje. Időközben – az áldozatos munkának, sok-sok próbának, gyakorlásnak és lelkesedésnek köszönhetően – számos gyülekezetben felléphettek már: konfirmációi istentisztelten vagy éppen Tamás misén. Hamar látszott, hogy a zenekar túllépi Malomsok határait.

Tavaszi turnéra indult a KÖZEL zenekar

Békéscsaba – Orosháza – Mezőberény – Szarvas – Szeged – Tavaszi turnéjuk keretében a Közel zenekar tagjai 2015. március 12. és 14. között Békéscsaba, Orosháza, Mezőberény, Szarvas és Szeged evangélikus gyülekezeteiben és iskoláiban adtak koncerteket.

Nagyszabású koncertet adott az In His Steps zenekar Miskolcon

Miskolc – 2012. december 20-án a Református Székház nagyterme adott otthont Miskolcon egy nagyszabású dicsőítő IHS-koncertnek. A miskolci belvárosi evangélikus gyülekezet dicsőítő zenekara és Sándor Frigyes volt egyházkerületi esperes szolgálatával telt idő nem múlt el nyomtalanul. Szöveg: Bodnár Balázs
Feliratkozás RSS - zenekar csatornájára