Cigány Módszertani és Kutató Központ

A Cigány Módszertani és Kutató Központ videó-könyvbemutatót tartott

Budapest – A Cigány Módszertani és Kutató Központ kiadásában a Protestáns Cigánymissziós Fórum összefogásával (evangélikus, baptista, metodista, pünkösdi, és református egyház) és munkájával, megjelent a Módszertani Füzetek III. része, amelynek címe és témája is egyben a „Misszió és felzárkóztató oktatás”. Sajnos a tervezett könyvbemutató rendezvényt a járvány-veszély miatt el kellett halasztani, ezért választották a Cigány Módszertani és Kutató Központ munkatársai azt a lehetőséget, hogy egy rövid videóban tájékoztatnak a megjelent szakmai, módszertani füzetsorozat harmadik kiadványáról. A könyv tartalmát kizárólag a témában jártas, az adott egyházi közösséghez kapcsolódó szakemberek készítették.

Cigánymissziós módszertani füzet jelent meg

Budapest – A protestáns felekezetek cigánymissziós vezetőinek és a Cigány Módszertani és Kutató Központnak az együttműködésében megjelent a Cigánymissziós Módszertani Füzetek sorozat második kötete. A kiadvány célja, hogy segítse a missziós munkát, valamint a felekezeteken belül felhívja a figyelmet a cigányságra, a köztük végzett misszió lehetőségére.

Öt történet, avagy Találkozások nem csak cigányokkal

Nincs többé cigány, sem nem cigány, sem elnyomott, sem szabad; mert mindnyájan egyek vagyunk Krisztus Jézusban... – Gondolatok a Cigány Módszertani és Kutató Központ által kiadott Találkozások – Cigánymissziós Módszertani Füzetek első kiadványáról.

Megjelent a Találkozások – Cigánymissziós Módszertani füzetek első része

Budapest – 2014. október 28-án a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájában mutatták be a protestáns összefogáson alapuló Cigány Módszertani és Kutató Központ által készített módszertani füzet első kötetét.
Feliratkozás RSS - Cigány Módszertani és Kutató Központ csatornájára