alapítvány

Még kilenc evangélikus alapítvány, akiket támogathat adója 1%-val

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról. Egy regisztrált civilszervezetet és egy technikai számmal rendelkező vallási közösséget támogathatunk így. Újabb kilenc evangélikus alapítványt mutatunk be, akiket civil 1%-ával is támogathat.

Kilenc evangélikus alapítvány, akiket támogathat adója 1%-ával

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról. Egy regisztrált civilszervezetet és egy technikai számmal rendelkező vallási közösséget támogathatunk így. Kilenc evangélikus alapítványt mutatunk be, akiket civil 1%-ával is támogathat.

Idén se feledkezzünk meg az szja 1+1% felajánlásáról!

Kiknek lehet felajánlani az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-át? Hogyan lehet a felajánlásról rendelkezni? Hol lehet a rendelkezést leadni? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat és határidőket.

Ötödik alkalommal rendezték meg a kapusznyík kavalkádot

Bénye – Káva – Idén már ötödik alkalommal rendezte meg a Kerekkocka Alapítvány a kapusznyík kavalkádot. Az idei eseményen, 2014. november 15-én egy hagyományos lakodalom elemei kerültek bemutatásra; régi bényei szokásokat és emlékeket felelevenítve. Ez alkalommal is jelen volt a népzene, melyet a lakodalmas műsorba beépítve, illetve utána táncház keretében élvezhettek a megjelentek.
Feliratkozás RSS - alapítvány csatornájára