ajándékozás

Ajándékozás

Az alábbiakban Győri András Timótheus gondolatait olvashatják a karácsonyi ajándékozásról.

Itt egy szuper egyházi kezdeményezés – már egy sállal is segíthetsz

Egyre többen kötnek sálat a fák és a villanyoszlopok köré az utak mentén. A sálakat bárki elviheti, akinek szüksége van rá. A kezdeményezés az amerikai Indiana állambeli Seymourból indult, egyházi és iskolai csoportok részvételével, majd egyre többen csatlakoztak hozzá, hogy segítsenek azoknak, akik hajléktalanként élnek az utcákon. A kezdeményezés elért Magyarországra, és a magunk szerény eszközeivel szeretnénk hozzá csatlakozni.

„Hoztunk egy Igét és egy autót…” – Így érte el a célját az Isten Igéje

Bánk – A Szügyi Evangélikus Egyházközség a tulajdonában lévő hétéves Ford Fiesta szolgálati autót 2014 szeptemberében kölcsönadta a Pásztói Evangélikus Egyházközségnek, a lelkészi szolgálathoz. Ez az autó azonban most tovább vándorolt.

Angyalfa: Újra megszervezésre kerül a karácsonyi ajándékozási program

Gödöllő – Idén is megszervezésre kerül a Magyar Testvéri Börtöntársaság által támogatott a karácsonyi ajándékozási program, az Angyalfa-program. Az alábbiakban az erről szóló felhívást olvashatják.

2014-ben is Angyalfa program!

Gödöllő – Az idén is megszervezi a Magyar Testvéri Börtöntársaság karácsonyi ajándékozási programját, melynek keretében megajándékozzák a fogvatartott szülők gyermekeit, így teremtve kapcsolatot velük és a családdal. A szervezet vezetője, Roszík Gábor az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkbe az adománygyűjtéssel kapcsolatban.
Feliratkozás RSS - ajándékozás csatornájára