Jubál Fesztivál

Morgen Funk – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 4. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Negyedik részünkben a 2004-es gödöllői Jubál fesztivál fellépői közül a Morgen Funk zenekar koncertjét láthatják.

Large Room – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 3. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Harmadik részünkben a 2004-es gödöllői Jubál fesztivál fellépői közül a Large Room zenekar koncertjét láthatják.

Életmentők – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 2. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Második részünkben a 2003-as gödöllői Jubál fesztivából adunk ízelítőt, az Életmentők című formáció koncertjét láthatják.

Nagy az Úr és igen dicséretes – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 1. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Elsőként az 1993-as gödöllői Jubál fesztivát mutatjuk be.

Ősök Fesztivál: „Oldd le a te saruidat, mert a hely, amelyen állasz, szent föld”

Budapest – 2015-ben újból ŐSÖK (Jubál '91) FESZTIVÁL néven dicsőítő hétvége lesz a Pesterzsébeti Evangélikus Egyházközségben.
Feliratkozás RSS - Jubál Fesztivál csatornájára