Ferencvárosi Torna Club

Több száz adag melegételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai és az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében újabb közös jótékonysági eseményt szervezett 2020. február 12-én. A Groupama Aréna mellett 250 adag melegételt osztottak ki rászorulóknak a Gasztvital támogatásával.

Ételt osztottak a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szervezésében a Fradi focistái

Budapest – A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet tavaly megkötött stratégiai együttműködésének jegyében újabb közös eseményt szervezett. A sportklub által a közelmúltban gyűjtött nagymennyiségű ruhaadomány után 2015. január 22-én – a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. támogatásával – 500 adag babgulyást, meleg teát és édességet osztottak ki a Groupama Aréna előtti sas-szobornál. Az ételosztáson több ismert labdarúgó, mint Gera Zoltán, Dibusz Dénes, Böde Dániel, az új „szerzemények” közül Hajnal Tamás, Varga Roland, valamint Roland Lamah és Somalia légiós is merőkanalat ragadtak, vagy bekapcsolódtak a teaosztásba.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – Magyarország legnépszerűbb sportklubja és egyik legnagyobb karitatív szervezete közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a jövőben stratégiai partnerként működnek együtt a társadalmi felelősségvállalás területén. A hosszú távú együttműködés első akciójaként az FTC labdarúgócsapata a Segélyszervezet logójával és adományvonalának számával mezén száll csatába az Újpest elleni ligakupa mérkőzéseken, hogy így hívja fel a figyelmet a Segélyszervezet adventi pénzadománygyűjtésére. A Groupama Arénában tartott esemény házigazdája Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó volt. Nem is kérdés, hogy Koko a leghitelesebb zászlóvivője a most induló együttműködésnek, hiszen amellett, hogy egy évtizede jószolgálati nagykövete az Ökumenikus Segélyszervezetnek, triatlonistaként, a klub ökölvívó szakosztályának vezetőjeként és nem utolsó sorban szurkolóként ezer szállal kötődik a Fradihoz is.
Feliratkozás RSS - Ferencvárosi Torna Club csatornájára