Németországi Protestáns Egyházi Napok

Régi emlékek az idei Kirchentag előtt

Dortmund – A német nagyváros 2019. június 19-én várja vendégeit, hogy elkezdődjön az idei Németországi Protestáns Egyházi Napok (Kirchentag) nevű rendezvénysorozat, amely a harminchetedik ilyen alkalom lesz. A német gigarendezvényen közel kétezer program várja a résztvevőket, mintegy kétszáz helyszínen, öt napon át. Hogy milyen is egy Kirchentag? Összegyűjtöttük a régebbi Kirchentagokon készült felvételeinket, hogy ezekkel készüljünk az idei alkalomra.

Pont egy év múlva kezdődik majd a következő Kirchentag Dortmundban

Dortmund – Egy év múlva, éppen 2019. június 18-án veszi majd kezdetét a Német Protestáns Egyházi Napok Dortmundban egy istentisztelettel, amelyen a német nemzetiszocializmus borzalmairól is megemlékeznek.

Továbbra is várják a jelentkezéseket a Kirchentagra!

Berlin – A Kichentag rendezői még egyszer szívélyesen invitálnak minden érdeklődőt Közép- és Kelet-Európából a Németországi Protestáns Egyházi Napokon való részvételre. A díjak igen kedvezőek, erről a mellékletekből tájékozódhatnak.

Felhívás a Kirchentagon való részvételre

Stuttgart – 2015. június 3-7. között Stuttgartban kerül megrendezésre az idei Kirchentag. Magyar résztvevők is jelentkezhetnek még március 15-ig a www.kirchentag.de honlapon keresztül.

2015. január 9-ig jelentkezhetnek a Kirchentagra a zenészek és a kórusok!

Stuttgart – A Németországi Protestáns Egyházi Napok (Kirchentag) szervezőinek felhívása szerint már csak 2015. január 9-ig jelentkezhetnek azok a zenészek és kórusok, akik előadóként szeretnének részt venni a 2015. június 3 és 7 között Stuttgartban megrendezendő egyházi alkalmon. Az alábbiakban a német nyelvű felhívás olvasható.
Feliratkozás RSS - Németországi Protestáns Egyházi Napok csatornájára