Isó Dorottya

A Keresztyén Igazság egykor és most

Amikor 1989 nyarán a Keresztyén Igazság című folyóirat 1−2. száma stencilezett formában megjelent, szerkesztői egyáltalán nem remélték, hogy az újság még 30 év múlva is létezni fog, lesznek olvasói, és megtalálja helyét egyházunk kiadványainak sorában.

A feltámadás hirdetésével zárult Veszprémben az ökumenikus imahét

Veszprém – Tizenhat égő gyertyát helyeztek el az oltár előtt 2017. január 22-én, az ökumenikus imanyolcad záróalkalmán a veszprémi Szent Mihály-bazilikában. A jelenlévő lelkészek és egyházi vezetők imádságban emlékeztek az olaszországi Veronánál történt buszbaleset áldozataira, és könyörögtek a gyászoló családokért, barátokért és iskolatársakért.

Pro Meritis-díjat kapott Isó Dorottya és Isó Zoltán

Veszprém – Egyházi és világi vezetők, valamint az evangélikus gyülekezet hálaadó ünnepi istentiszteleten köszöntötte a lelkészeket, Isó Dorottyát és Isó Zoltánt, akik huszonöt éve szolgálnak Veszprémben.

Jézus áll az új év kezdetén – Isó Dorottya lelkész az ünnepekről

Veszprém – Bármi is történik velünk az előttünk álló évben, az Úr Jézus Krisztus, Isten ott lesz, velünk lesz, mert ez az év is Istené – mondta Isó Dorottya veszprémi evangélikus lelkész, akit az újév kapcsán kérdezett a veol.hu.
Feliratkozás RSS - Isó Dorottya csatornájára