London

A Sztehlo pedagógusai a BETT-en jártak

London – 2018. január 23-tól 26-ig a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium három pedagógusa vehetett részt a BETT-en, a British Educational Trade and Technology Show-n. A szakmai program keretében a résztvevők a digitális pedagógia nyújtotta előnyökkel, a tanulói teljesítményt javító módszertani megoldásokkal ismerkedtek.

Jézus a londoni buszokon üzent: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok”

London – Ebben az évben Húsvéttól egészen április 24-ig emberek milliói láthatták Jézus bíztató, reményt adó szavait a londoni buszokon, egészen pontosan 75 buszon.

Londonban találkoztak a CCEE és a CEC vezetői

London – Az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa (CCEE) és az Európai Egyházak Konferenciája (CEC) elnökei és főtitkárai május 24-én Londonban találkoztak, hogy tárgyaljanak a mindkét szervezetet érintő kérdésekről és a közeljövőben megvalósuló közös kezdeményezésekről.

Karácsony: TILTVA! – Összeállítás

Bruneiben, Szomáliában, Tádzsikisztánban betiltották a karácsonyt, ám ha abszurd ünnepi döntéseket keresünk, nem kell ilyen messzire mennünk. Londonban egy reklámfilm is tiltólistára került, mert a karácsonyi történést mutatja be.

A magyar kultúra napja Londonban – Filmet mutatnak be Pátkai Róbert evangélikus püspök életéről

London – 2015. január 22-én, a magyar kultúra napján a Londoni Magyar Kulturális Központban levetítik a Kerényi László és Kerényi Dávid nevével jegyzett Pátkai püspök /Irsától Londonig/ című filmet.
Feliratkozás RSS - London csatornájára