óvónő

A nehezebb időkben is megtartottam evangélikusságomat

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Ilyeneké az Isten országa

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Szirmai Viktória a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda munkatársa. Az óvodapedagógussal a gyermeki lélek tisztaságáról, a keresztény életről és a közösségről is beszélgettünk.

Ahol megölelik egymást a gyermekek

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Lénártné Kiss Virág, a Váci Evangélikus Egyházi Óvoda óvónője először mint szülő ismerte meg az intézményt.

Jézusra mint pedagógusra is tekintve

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Králik Sándornéval, a Váci Evangélikus Egyházi Óvoda óvónőjével a keresztény szellemiségről, a személyes példaadásról és a gyermekek nyitottságáról beszélgettünk.

Két szakmai fórum egy napon – A „kilencedik” pedagóguskompetencia, mint az egyházi nevelés-oktatás sajátossága

Budapest – Egyszerre két rendezvénynek adott otthont 2014. november 17-én a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium. Az evangélikus óvodák szakmai napja és az evangélikus tanítók szakmai napja közös áhítattal kezdődött Pestszentlőrincen, a Szemere-telepi református templomban.

Fecskefészek: Óvónők és dajkák kerestetnek!

Budapest – A pestszentlőrinci Fecskefészek evangélikus óvoda óvónőket és dajkákat keres!
Feliratkozás RSS - óvónő csatornájára