Majorosné Lasányi Ágnes

Az imádság önismereti út

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

A tehetséggondozás kiemelt feladat

Budapest – Bemutatkozó interjút készített Majorosné Lasányi Ágnessel, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének (MATEHETSZ) új alelnökével a Tehetség.hu oldal.

„Az Úr szava másodszor…” – Elnökség- és tisztségviselő-iktatás a Dél-Pest Megyei Egyházmegyében

Albertirsa – Az Északi Evangélikus Egyházkerület hat egyházmegyéje közül a harmadikban iktatták be az elöljárókat 2018. június 9-én, szombaton délelőtt az irsai evangélikus templomban.

Nagy lehetőség a hálózati együttműködésre – Interjú Majorosné Lasányi Ágnessel, az EPSZTI igazgatójával

Budapest – Tavaly augusztus végén nyitották meg ünnepélyes keretek között az EPSZTI-t, vagyis az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézetet. A létesítmény a Magyarországi Evangélikus Egyház negyvenharmadik köznevelési intézménye, mely a negyvenkét óvoda, iskola, illetve kollégium szakmai munkáját segíti. Az EPSZTI igazgatójával, Majorosné Lasányi Ágnessel egyebek mellett a reformáció és az oktatás éve kapcsán most indított rendezvénysorozatról beszélgetett az Evangélikus Élet.
Feliratkozás RSS - Majorosné Lasányi Ágnes csatornájára