Fénysugár Nyugdíjas Egyesület

Kárpátalján jártak az xboxozós nénik

Orosháza – Kárpátalja – Az Orosházi Fénysugár Nyugdíjas Egyesület harmadik alkalommal szervezett utat Kárpátaljára. Az első évben Lacki János volt a lelkivezetője az útnak, tavaly Szigethy Szilárd, idén pedig Lázár Zsolt evangélikus esperes tartotta az áhítatokat és az esti evangelizációt. A csoport 46 vállalkozókedvű nyugdíjasból állt, akiknek az átlagéletkora 70 év körül van. Most ugyan nem vittek magukkal Xboxot, de így is sok lelkesedésre volt szükség az úton, hiszen öt várat is megmászott a bátor csapat.

Xboxot szenteltek Orosházán

Orosháza – Az Orosházi Evangélikus Egyházközség Fénysugár Nyugdíjas Egyesületének tagjai több alkalommal jártak már a Szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatban, ahol nagy örömmel játszottak az ottani Xboxszal. Elhatározták, hogy az otthoni klubban is szeretnének ilyen versenyeket szervezni.

Pál napi előadás az Orosházi Evangélikus Idősek Klubjában

Orosháza – A Fénysugár Nyugdíjas Egyesület és az Orosházi Diakóniai Kör meghívására az Orosházi Győri Vilmos Szeretetszolgálatban kissé megkésett Pál napi előadást tartott, 2015. február 10-én Lázár Zsolt esperes.
Feliratkozás RSS - Fénysugár Nyugdíjas Egyesület csatornájára