Líbia

Vajon kettészakad-e Líbia? – Dr. Fischl Vilmossal beszélgettek

Budapest – Az M1 Ma este című műsorában beszélgetett Mészáros Kata dr. Fischl Vilmos kül- és biztonságpolitikai szakértővel Líbiáról. Vajon kettészakad-e Líbia? Milyen nemzetközi szereplők játszanak szerepet az ország életében? Vajon aláírják-e a felek a békemegállapodást?

Líbia jövőjéről beszélgettek dr. Fischl Vilmossal

Budapest – Az M1 Szemtől szembe című műsorában beszélgetett Somorjai Balázs műsorvezető dr. Kiss-Benedek József biztonságpolitikai szakértővel és dr. Fischl Vilmos evangélikus lelkésszel, biztonságpolitikai szakértővel, a hadtudomány doktorával Líbia jelenéről és jövőjéről.

Fischl Vilmos volt az M1 reggeli műsorának a vendége

Fischl Vilmos evangélikus lelkész, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára Líbiai útjáról és a menekültek helyzetéről is beszélt.

Nyilatkozat a koppenhágai merényletekkel, valamint az egyiptomi keresztények líbiai kivégzésével kapcsolatban

Budapest – Az alábbiakban a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Állandó Tanácsa által kiadott közleményt olvashatják.

21 egyiptomi kopt vendégmunkást végeztek ki az Iszlám Állam terroristái – A magyar külügy anyagi segítséget nyújt a kivégzett egyiptomi keresztények családjainak – Frissítve!

Kairó – Tripoli – Budapest – Az Iszlám Állam líbiai ága, a Vilájat Tarábulusz (Tripoli Tartomány) csütörtökön olyan felvételeket jelentetett meg, amelyeken huszonegy egyiptomi kopt keresztény kivégzésével fenyegetőztek. A hétvégén a vérengzés aztán valóra vált: lefejezték a túszokat. Az azóta eltelt időszak nemzetközi és hazai történéseit gyűjtöttük össze.
Feliratkozás RSS - Líbia csatornájára