iskolalelkész

Új iskolalelkésszel és egy létrával kezdték a tanévet a miskolciak

Miskolc – Tanévnyitó istentisztelettel vette kezdetét a 2018/2019-es tanév a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium tanulói és pedagógusai számára a belvárosi evangélikus templomban 2018. szeptember 2-án délután.

Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Mezőberény – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

Pályázat soltvadkerti iskolalelkészi állásra

Soltvadkert – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő soltvadkerti iskolalelkészi állásra.

Pályázat iskolalelkészi állásra – Nyíregyházán

Budapest – Nyíregyháza – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet 2017. augusztus 15-től a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban betöltendő iskolalelkészi állásra.

Pályázat iskolalelkészi állásra – Budapesten

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2017. szeptember 1-től a budapesti PodmaniczkyJános Evangélikus Óvoda és Általános Iskolában betöltendő iskolalelkészi állásra.

Pályázat iskolalelkészi állásra – Szarvason

Budapest – Szarvas – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2017. szeptember elsejétől betöltendő iskolalelkészi állásra, a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban.

Pályázat iskolalelkészi állásra – Mezőberényben

Budapest – Mezőberény – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2017. augusztus 14-étől betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

„Megható, ahogy Isten új éveket, új sors-szakaszokat nyit velünk...” avagy, az újrakezdés szépsége

Budapest – Szeptember elseje: új évszak, új tanév, új munkaév kezdete. Gyermeknek és felnőttnek egyaránt egyfajta határvonal ez a nap. Odakint még ragyogó napsütés és igazi nyár, a kora reggeli órákban azonban már a régi menetrend szerint siet ki-ki iskolába, munkába. A Deák téri templomban ülő, ünneplőbe öltözött diákok és pedagógusok is megkezdték a tanévet. Az évnyitó istentisztelet utáni percekben kértem beszélgetésre Koczor Tamás ferencvárosi lelkészt, aki ettől a tanévtől az iskola hitoktatási feladatai mellett iskolalelkészként is szolgál.

Fény és gyümölcs

Kezdődik a nyár, sorban érnek a gyümölcsök. A sor a korai cseresznyével kezdődik, azután jön a meggy, a kajszi és az őszibarack, majd az alma és a körte. A nagy zöld levelek között pedig duzzadnak, piroslanak a szőlőszemek.

Pályázat a mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium iskolalelkészi állására

Budapest – Mezőberény – Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot hirdet a mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium iskolalelkészi állására. Az alábbiakban olvashatóak a feltételek.
Feliratkozás RSS - iskolalelkész csatornájára