Pécsi Gospel Kórus

Are you here? – Angol nyelvű istentiszteletet tartottak Pécsett

Pécs – Több mint kétezer külföldi hallgató tanul Pécsett, ők egy olyan bázist alkotnak, akiket érdemes lehet megszólítani, ezért szeptemberben megérett egy angol nyelvű istentisztelet ötlete a gyülekezetben. Idegennyelvű, római katolikus misét már tartanak a városban, de evangélikus angol nyelvű istentiszteletet most szerveztek először.

Budahegyvidéken zárult a hálakoncert-sorozat

Budapest – 2015. április 26-án a budahegyvidéki evangélikus templom adott otthont a Pécsi Gospel Kórus utolsó hálakoncertjének, amely a Magyarországi Evangélikus Egyház idei egyszázalékos Köszönet-kampányához kapcsolódott.

Köszönet-kampány: Újabb hálakoncertet adott a Pécsi Gospel Kórus – ezúttal Békéscsabán

Békéscsaba – A Magyarországi Evangélikus Egyház egyszázalékos kampányának keretében, a Pécsi Gospel Kórus támogatásával 2015. április 12-én, vasárnap Békéscsabán újabb hálakoncert volt. Az evangélikus Kistemplomban mintegy négyszáz ember hallgatta végig a pécsiek előadását.

Köszönet-kampány: Fergeteges hálakoncertet adott a Pécsi Gospel Kórus Balatongyörökön

Balatongyörök – 2015. március 22-én a balatongyöröki Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont a Pécsi Gospel Kórus koncertjének, a Magyarországi Evangélikus Egyház által szervezett idei egyszázalékos, Köszönet-kampánya keretében. A környékbeli evangélikus gyülekezetekből, de még más egyházak tagjai közül is rengetegen voltak kíváncsiak a pécsiek zenéjére.

„A sokszínűség adja a fűszert” – Interjú a Pécsi Gospel Kórus alapítójával, Bánki Andrással

Pécs – 12 éve Bánki András a pécsi evangélikus ifis tagokat belelkesítve, létrehozta többedmagával a Pécsi Gospel Kórust. Céljaikról, a tagokról, fellépéseik érdekességeiről, és tervekről beszélgettünk. Interjúnk apropóját az is adta, hogy a kórus a Magyarországi Evangélikus Egyház idei egyszázalékos kampányában tevékeny részt vállalt: hálakoncerteken tolmácsolják az egyház köszönetét, az egyház társadalmi szolgálatát támogató emberek felé.

Gospel dalokkal mond köszönetet a Magyarországi Evangélikus Egyház

Balatongyörök – A Magyarországi Evangélikus Egyház idei 1%-os kampányának üzenete a KÖSZÖNET. Szeretnénk támogatóinknak köszönetet mondani azért, hogy eddig is nekünk ajánlották fel adójuk 1%-át és szeretnénk megköszönni azt is, ha ezután is támogatnak bennünket. Egyházunk iskoláit, anyaotthonait, családok átmeneti otthonait, fogyatékosok- és idősek otthonait, gyülekezeteit és a rászorulókat támogatjuk ezekből a felajánlott összegekből.
Feliratkozás RSS - Pécsi Gospel Kórus csatornájára