evangélikus félóra

Lélekhangoló műsor – felajánlás

Keresse, hallgassa, továbbítsa! Erőt adó, bátorító, hitre hangoló beszélgetések a Lélekhangoló evangélikus félórában – hétről hétre új interjúkkal.

Hallhatóan evangélikus – Megújul a Kossuth rádió evangélikus félórája

Budapest – Az Evangélikus félóra, a Kossuth rádió eddig is kedvelt adása október 3-tól újfajta köntösbe öltözik és megújult műsorrenddel várja hallgatóit. Az adás átalakulásáról, újfajta dinamizmusáról beszélgettünk a Hallhatóan evangélikus mottójú adások szerkesztőivel, Stifner-Kőháti Dorottyával és Hajdú Tiborral.

Ismét jelentkezik az Erős vár a mi Istenünk! – Evangélikus félóra adása a Magyar Rádióban

Budapest – Erős vár a mi Istenünk! címmel 2015. december 14-én, hétfőn délután fél kettőkor az alábbi témákkal jelentkezik az Evangélikus Egyház félórája:

Ajánljuk az „Erős vár a mi Istenünk!” című evangélikus félórát

Budapest – „Erős vár a mi Istenünk!” címmel 2015. november 30-án, hétfőn, délután fél kettőkor ezekkel a témákkal várja kedves Hallgatóit az Evangélikus Egyház félórája.

Ajánló: Ismét Evangélikus félóra lesz a Magyar Rádióban

Budapest – „Erős vár a mi Istenünk!” címmel augusztus 10-én, hétfőn, délután fél kettőkor az alábbi témákkal várja Önöket az Evangélikus Egyház félórája.

Hallgassák ma is az Erős vár a mi Istenünk! műsort a Magyar Rádióban

Budapest – „Erős vár a mi Istenünk!” címmel 2015. június 29-én, hétfőn, délután fél kettőkor ezekkel a témákkal várják a kedves Hallgatóinkat az Evangélikus Egyház félórájában.

Ajánló: Ismét Evangélikus félóra lesz a Magyar Rádióban

Budapest – 2015. május 18-án 13.30-as kezdettel ismét Evangélikus félóra lesz a Magyar Rádió Kossuth adóján. Az alábbiakban a műsor ajánlóját tesszük közzé.

Erős vár a mi Istenünk! – Ma ismét a Magyar Rádióban az evangélikus egyház félórája

Budapest – Erős vár a mi Istenünk!” címmel 2015. május 4-én, hétfőn, délután fél 2-kor ismét jelentkezik az evangélikus egyház félórája a Magyar Rádió műsorában. Az alábbiakban a mai témákat olvashatják.
Feliratkozás RSS - evangélikus félóra csatornájára