Tölli Balázs

Rendhagyó irodalomóra a balfi temetőben

Sopron – Balf – Hetvenhat éve, 1945. január 27-én halt meg Balfon a magyar irodalom egyik kiválósága, Szerb Antal. A soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium magyar fakultációjának diákjai Tölli Balázs igazgatóval rendhagyó irodalomórán emlékeztek tragikus sorsára.

Interjú Tölli Balázs igazgatóval

Az Evangélikus Nevelés legújabb videójában a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium igazgatója, Tölli Balázs összegzi a digitális oktatás tapasztalatait. Az igazgató ennek kapcsán az evangélikus nevelés jellemzőit is összegyűjtötte.

Valahol Európában – Koszorúzás a fertőrákosi barlangszínháznál

„Ez olyan szép példázata az emberségnek, az összetartozásnak, a kitartásnak, az egymásra való odafigyelésnek, ami szerintem jelentősen hiányzik a világunkból és legalább egy komoly figyelmeztetés, hogy egymásra vagyunk utalva" – vallja a Sztehlo Gábor evangélikus lelkész munkásságáról készült Valahol Európában musical kapcsán Halasi Imre.

Átadták a Károli Gáspár-díjakat – Kitüntették Tölli Balázst, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum igazgatóját

Budapest – A reformáció emléknapja alkalmából Károli Gáspár-díjjal tüntették ki Zentai Tünde néprajzkutatót, Tölli Balázst, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum igazgatóját és Kósa László etnográfust, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) művelődéstörténeti tanszékének professzorát.

Missziót is teljesítenek az egyházi iskolák – A Gyurátz kör vendége volt Tölli Balázs

Pápa – Tölli Balázs, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum igazgatója, a Magyarországi Evangélikus Egyház Zsinatának világi alelnöke és oktatási bizottságának elnöke volt a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Kör hétfő délutáni összejövetelének vendége. A hallgatóságot Polgárdi Sándor, evangélikus lelkész-esperes köszöntötte.
Feliratkozás RSS - Tölli Balázs csatornájára