zenei tábor

Csodálatos zenei tábor Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – A Vasi Evangélikus Egyházmegye szervezésében 25. alkalommal, újraindulása óta hetedszer gyűltek össze a zenélni, énekelni vágyók augusztus második hetében a sokak által kedvelt táborhelyen, az Életfa evangélikus ifjúsági táborban.

Könnyed örömzene – zenei tábort tartottak Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Újraindulása óta hatodik alkalommal rendezett a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábort Őrimagyarósdon, idén augusztus 6-tól 13-ig. A több mint harminc lelkes és zeneileg egyre képzettebb résztvevő az idei évben azt is megtapasztalhatta, hogy a sok gyakorlás beérik, valódi közösség formálódik, nem utolsó sorban pedig megérezhették a kamarazenélés örömét.

Öröm vonzásában címmel tartottak zenei tábort Szolnokon

Szolnok – Újra megrendezték a partitúra zenei tábort 2017. augusztus 6. és 12. között. A szükséges termeket, épületeket most is az evangélikus és a református gyülekezet biztosította. A táborról elmondható, hogy már 2007 óta folyamatosan csiszolódott benne az a napirend és az a tartalmi igény, ami egy hétig áthatja a résztvevők életét. Ebben az évben a tematikát a Krisztusból fakadó öröm vonzásában cím határozta meg, mely témát a hét során különböző oldalakról nézve vizsgálták a résztvevők.

Harmóniában – Zenei tábort tartottak a vasi egyházmegyében

Őrimagyarósd – A most múló nyárból sem maradhatott ki a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábora Őrimagyarósdon. 23. alkalommal, újraindulása óta ötödször találkozhattak és zenéltek együtt tehetséges fiatalok, idén augusztus 6-tól 13-ig az őrimagyarósdi Életfa Evangélikus Ifjúsági Táborban.

„Énekeljetek az Úrnak, áldjátok nevét” – Megtartották a XIII. Kelet-Békési Egyházmegyei Zenei Tábort Mezőberényben

Mezőberény – Közel negyven gyermek részvételével tartottak hitmélyítő zenei tábort Mezőberényben.

Tíz éves a szolnoki „partitúra” zenei tábor

Szolnok – Immár tizedik alkalommal került megrendezésre a zenei tábor 2016. július 31. és augusztus 6. között. A tábor lelki vezetését Győri Péter Benjámin esperes, Kustra Csaba lelkész, Végh Miklós református lelkipásztor és Kiss Szabolcs Máté végezték.

Megrendezték a XVI. Evangélikus Egyházzenei Tábort

Vanyarc – A hagyományokhoz híven augusztus első hetében ismét megrendezésre került a Nógrád megyei evangélikus zenei tábor Vanyarcon. A 2001-ben indult kezdeményezés sikerét bizonyítja a tábor 16 éves múltja, és a programban résztvevők száma.

A komfortzónán túl – Zenei tábort tartottak Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – 2015. augusztus 9. és 16. között szervezték meg a Vasi Evangélikus Egyházmegye által támogatott 22. zenei tábort a megszokott helyszínen, Őrimagyarósdon. A nyár egyik legforróbb hetében jutott idő (ha kevés is) strandolásra, vetélkedőre, közös játékokra, mégis a főszerep a zenéé volt. Személyes beszámoló.

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös gyermek- és ifjúsági pályázat eredményeit

Budapest – Az alábbiakban olvashatók a 2015. évi gyermek- és ifjúsági pályázat eredményei. A nyertesekről döntő bizottság 107 pályázatra összesen 5.370.290 Ft-ot osztott szét. Istenünk adja áldását a táborokra, programokra, az eszközök felhasználására!
Feliratkozás RSS - zenei tábor csatornájára