Gazdag Erzsi vers- és mesemondó verseny

Gazdag Erzsi-szavalóversenyt tartottak a magyar kultúra jegyében

Szombathely – A magyar kultúra napjához kapcsolódóan rendezte meg a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskola idén is Gazdag Erzsi-vers- és mesemondó versenyét, melyre szép számmal jelentkeztek gyermekek.

Rekord számú versenyző vett részt a Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyen

Szombathely – A Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola idén is megszervezte a Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyt, melyen ezúttal rekord számú kisgyermek mutatta meg tehetségét.

Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyt tartottak a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskolában

Szombathely – A Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola szép hagyományát őrizve ez évben január 18-án rendezte meg a Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyt. Az óvodásoknak és az általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak vers- és mesemondását neves szakemberekből álló zsűri értékelte. A versenyhez számos program is kapcsolódott: Németh Pál kiállításának ünnepélyes megnyitóján a Reményik-iskola hangszeres szólistái működtek közre. A zsűri tanácskozásának ideje alatt kézműves foglalkozást tartottak az iskola pedagógusai. Az első osztályosok Sziráczky Rita koreográfus által betanított táncos tornával szórakoztatták a közönséget. Az apróságok bemutatója után Molnár Péter és a Szökős néptáncegyüttes műsorával zárult a program. A versenyen az alábbi eredmények születtek:
Feliratkozás RSS - Gazdag Erzsi vers- és mesemondó verseny csatornájára